DKS Coin Yorum > DarkShield Games Studio Coin Geleceği ve Fiyatı

Kripto para borsalarının ve yatırımcılarının şu sıralar gündeminde olan DKS Coin (DarkShield Games Studio) hakkında detayları sizler için araştırdık. İşte DKS Coin yorum ve geleceği...

DKS Coin (DarkShield Games Studio) toplam arzı 5 milyar olan ve dolaşımdaki arzı 97.5 milyon olan ve şu sıralar kripto para yatırımcılarının beklentisinin yüksek olduğu coinlerin başında geliyor. Günlük dolaşımdaki arzının 15 milyon civarında olan DKS Coin Binance SmartChain ağında çalışmaktadır.

Shield Protocol tarafından piyasaya sürülen Dark Shield Coin, iki faktörlü kimlik doğrulama kullanan kripto para birimidir. 2021 yılı Şubat ayında listelenen DKS Coin, uluslararası para transferinin oldukça hızlı yapıldığı bir platform sunuyor.

DKS Coin, ödeme aracı olarak kullanılır. Belirli bir limiti yoktur. Dark Shield Coin, güvcenli kripto para cüzdanı sunuyor ve bu cüzdanda saklanabiliyor. 4 katmanlı şifreleme güvenliği olan Dark Shield Coin, siber saldırılardan çok güçlü bir şekilde korunuyor.

DKS Coin Yorum > DarkShield Games Studio Coin Geleceği ve Fiyatı

DKS Coin Hangi Borsalarda Mevcut?

Dark Shield Coin satın almak için Pancakesswap, Decoin ve Bitmart borsalarınıza olmanız gerekiyor.

DKS Yorum > Dark Shield Coin platformu henüz toplam arzını tamamlamadığı için pek çok kişi tarafından olumlu değerlendiriliyor. İlerleyen günlerde büyük borsalarda açılacak olması ve herhangi bir güvenlik sorunu yaşamaması gibi etmenlerden dolayı yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

DKS Coin'in gelecek riskleri elbetteki mevcut ancak son günlerdeki hızlıb çıkışı ve geleceğe yönelik yatırım tavsiyeleri alması Dark Shield Coin'in parlak bir yatırım aracı olduğu konusunda ipuçları veriyor.

Dark Shield Coin'in 21 Nisan 2022 itibairyle fiyatı 0.27 TL'dir.

DKS Coin Yorum > DarkShield Games Studio Coin Geleceği ve Fiyatı ile ilgili etiketler dks coin yorum dark shield coin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.