Djokovic, Avustralya Açık 2022'de var mı? Novak Djokovic neden sınır dışı edildi?

Avustralya Federal Mahkemesi tarafından Sırp raket Novak Djokovic hakkında son karar verir. Tenis severler ise Djokovic’in Avustralya Açık 2022'de yer alıp almayacağını sorgulamaya başladı. Peki, Avustralya 2022’de Djokovic neden yok?

Avustralya Açık öncesinde dünyanın 1 numarası Novak Djokovic büyük bir şok yaşadı. Djokovic’in aşı şartlarını yerine getirmemesiyle ilgili süreçte resmen sona gelindi.

Melbourne’de görülen duruşmada Avustralya Federal Mahkemesi, Cuma günü Göçmenlik Bakanı Alex Hawke’ın vizesini iptal ettiği Novak Djokovic’in bu karara itirazını reddederek resmen sınır dışı kararı aldı.

Djokovic, Avustralya Açık 2022'de var mı? Novak Djokovic neden sınır dışı edildi?

Djokovic Avustralya Açık 2022’de var mı?

Sırp raket, 9 Grand Slam şampiyonluğu yaşadığı Avustralya Açık’ta bu yıl mücadele edemeyecek.

Corona virüs ile büyük bir savaş veren, bunun için de katı kurallar koyan Avustralya’da Başbakan Scott Morrison, Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesi eleştirilerin hedefi olmuştu. Ülkeden ihraç edilecek olan Sırp yıldız, Avustralya Açık’ta mücadele edemeyecek.

Djokovic, Avustralya Açık 2022'de var mı? Novak Djokovic neden sınır dışı edildi? ile ilgili etiketler djokovic avustralya açık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.