DJ Maga kimdir? Beren Saat ve DJ Maga sevgili mi?

DJ Maga kimdir? Magazin gündemine bomba gibi bir iddia düştü. Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun bir süredir boşanacakları iddia ediliyordu. Posta Gazetesi yazarı Uğur Alkapar ise Beren Saat hakkında önemli bir dedikoduyu kaleme aldı. Beren Saat ve DJ Maga'nın aşk yaşadığı iddia ediliyor. Peki DJ Maga kimdir? Beren Saat ile sevgili mi? Detaylar haberimizde...

DJ Maga kimdir? Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun uzun süredir evliliklerinde sorun yaşadığı ve kara bulutların evliliklerinin üzerinde gezdiği iddia ediliyordu.Beren Saat hakkında önemli bir iddia gündeme geldi. Saat'in DJ Maga ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Peki DJ Maga kimdir?

DJ MAGA KİMDİR?

DJ Maga, Fransa'da doğdu ve hayatının çoğunu kültürler arasında seyahat ederek geçirdi. Yılın yarısı Güney Fransa'da geçiriyor, burada kariyeri üzerine yoğunlaşıyor.

Yılın geri kalanını ise Dubai'de, geri kalanını ise Mikonos’da geçiriyor. DJ Maga, müzik kariyerinde çoğunlukla etnik ve organik seslerden beslendiğini söylüyor.

Maga, yaklaşık 2 yıldır üretim yapıyor ve Akumandra'da (Meksika) '' Destinesia '' adlı bir parça yayınladı, ayrıca Voyeur Music'te (Londra) ilk EP "Regata" adlı eserini yayınladı.

 POSTA GAZETESİ YAZARI UĞUR ALKAPAR ÇOK KONUŞULAN DEDİKODUYU YAZDI:

2014’te evlendiği Kenan Doğulu ile evliliğinde yaşadığı krizi bir türlü çözemeyen Beren Saat, ayrı bir eve çıkmıştı. Bu yaz birlikte tatil yapmayan çift az görüşmeye başladı.

Görünen o ki araları gittikçe daha da açıldı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Beren Saat olduğu iddia edilen bir kadının karanlıkta, yanında başka bir erkekle çekilmiş pozları dolanmaya başladı.

Söylentiye göre oyuncu, Fransız DJ Maga ile yeni bir romantik ilişkiye yelken açtı. Eldeki veriler şunlar: Gece pek dışarı çıkmayan Beren Saat, 7 Ağustos’ta Tepebaşı’ndaki Klein Garten’da pikapların başına geçen DJ Maga’yı dinlemeye geldi.

Oyuncu, Maga’nın Çeşme’de 9 Ağustos’ta Sommer Klein’daki sahnesinde de en öndeydi. 14 Ağustos’ta Çeşme’de, 18 Ağustos’ta Bodrum’da konser veren eşini dinlemeye gitmeyen Beren Saat, DJ Maga’nın peşinden Çeşme’ye koşmuştu.

Bu arada Beren Saat ve Maga Instagram’da birbirlerini takibe aldı. Durum böyleyken, aşk var mı yok mu siz karar verin.

DJ Maga kimdir? Beren Saat ve DJ Maga sevgili mi? ile ilgili etiketler Beren Saat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.