Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak? Hangi diziler final yaptı?

Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak? Yaz aylarının gelmesiyle beraber, diziler sezon finali ve final yaparak ekranlara veda ediyor. Söz ve Diriliş Ertuğrul gibi fenomen dizilerin yayın hayatını son vermesi nedeniyle hayranları büyük üzüntü yaşıyor. Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak? Sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte Hangi diziler final yaptı? Detaylar haberimizde...

Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak? Söz ve Diriliş Ertuğrul gibi fenomen dizilerin yayın hayatını son vermesi nedeniyle hayranları büyük üzüntü yaşıyor. Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak? Sorusunun cevabı merak ediliyor. Yaz aylarının gelmesiyle beraber, diziler sezon finali ve final yaparak ekranlara veda ediyor. İşte Hangi diziler final yaptı? Detaylar haberimizde...

Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak? Hangi diziler final yaptı?

FİNAL YAPACAK DİZİLER

Diriliş Ertuğrul: 29 Mayıs çarşamba günü ekrana veda edecek.

İstanbullu Gelin: 31 Mayıs cuma günü son bölümünü yayınlayacak.

Bizim Hikaye: 23 Mayıs Perşembe günü izleyicisine veda edecek.

Çarpışma: Yayın hayatına bu yıl başlayan dizi 30 Mayıs Perşembe günü final yapacak.

Kızım: Kızım dizisinin bu sezon final yapıyor. Dizinin final bölümü 30 Mayıs cuma günü ekranda olacak.

Gülperi: 3 Mayıs cuma günü final yaptı.

Diriliş Ertuğrul 5 sezondur ekrandaydı.

HANGİ DİZİLER DEVAM EDECEK? İŞTE DİZİLERİN SEZON FİNALİ TARİHLERİ

Çukur: 27 Mayıs pazartesi günü 2. sezonun son bölümü ile ekranda olacak.

Zalim İstanbul: Pazartesi günleri yayınlanan dizi kısa sürede kemik bir okuyucu kitlesine de ulaştı. Dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi bekleniyor. Zalim İstanbul 27 Mayıs pazartesi sezon finalini yayınlayacak.

Yasak Elma: Yasak Elma dizisi için resmi bir açıklama yapılmasa da başrol oyuncularından Eda Ece Twitter hesabından ‘Yorumlara teşekkürler, siz bi de haftaya sezon finalimizi görün, şooook’ yorumunda bulundu. Yani dizi 27 Mayıs pazartesi günü sezon finalini yayınlayacak.

Vuslat: Bu sezon başlayan dizilerden olan Vuslat’ın önümüzdaki yıl da devam etmesi bekleniyor. Dizi 27 Mayıs salı günü sezon finali yapacak.

Kadın: Salı akşamlarının reyting birincisi Kadın dizisi önümüzdeki sezon da ekranda olacak. Özge Özpirinçci’nin oyunculuğu ile her hafta övgüler aldığı dizinin sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin sezon finali 28 Mayıs salı günü ekranda olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: 5 sezondur reyting tablosundaki yerini koruyan EDHO önümüzdeki sezon da ekranda olacak. Ancak sezon finali için henüz bir tarih açıklanmadı.

Sen Anlat Karadeniz: Başrol oyuncularından Mehmet Ali Nuroğlu’nun (Vedat) diziden ayrılışı ile yeni karakterlere yer veren dizinin önümüzdeki sezonda ekranda olması bekleniyor. Sen Anlat Karadeniz için sezon finali tarihi ise 29 Mayıs çarşamba olarak belirlendi.

Kuzgun: Yayın hayatına bu yıl başlayan Kuzgun dizisi 29 Mayıs çarşamba akşamı ekrana veda edecek.

Bir Zamanlar Çukurova: Bu sezon yayın hayatına başlayan dizinin önümüzdeki yıl da devam etmesi bekleniyor. Dizi 30 Mayıs perşembe akşamı sezon finalini yayınlayacak.

Avlu: Perşembe akşamlarında 2. sezonunu tamamlayan Avlu dizisi 30 Mayıs perşembe günü 2. sezon finali ile ekranda olacak.

Hercai: Yayınlandığı cuma gününün reyting rekortmeni olan dizi daha iki bölüm yayınlamışken dizinin 31 Mayıs’ta sezon finaline gireceği açıklanmıştı. Hatta başrol oyuncusu Akın Akınözü’nün Haziran ayında bedelli askerlik yapması bekleniyor.

Elimi Bırakma:Yaz dizisi olarak başlayan Elimi Bırakma, sezon dizileri ile yarışabilecek noktaya gelince, sezonda da devam etti. 2. sezonuna da devam edecek dizinin sezon finali tarihi açıklanmadı.

Kardeş Çocukları: Bu yılın çiçeği burnunda dizilerinden Kardeş Çocukları izleyiciden istediği tepkiyi aldı ve önümüzdeki sezon da ekranda olacak. Dizi 26 Mayıs pazar günü sezon finalini yayınlacak.

Savaşçı: Önümüzdeki sezonda devam etmesi beklenen Savaşçı dizisinin sezon finalini bu hafta yayınlayacak. Yani dizi sezon finalini 26 Mayıs Pazar günü yayınlayacak.

Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak? Hangi diziler final yaptı? ile ilgili etiketler Bizim Hikaye Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul Söz Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.