Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Diziler neden yok? Dizi izleyen birçok kişi kanalların yayın akışlarında ki değişiklikler nedeniyle dizilerin ne zaman yayınlanacağını merakla araştırmaya devam ediyor. Dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanma tarihi merak ediliyor. Birçok dizi özet bölümleri ile ekranlara geliyor. Peki, Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde....

Diziler neden yok? Son günlerde diziseverler tarafından en çok araştırılan konulardan biri dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman ekranlara geleceği oldu. Birçok kanal güncel yayınlanan dizilerin özet bölümlerini ya da son bölümlerini yayın akışına koymaktadır. Sevdiği diziyi takip etmek isteyen seyirciler konu ile alakalı araştırmalar yapmaya başladı. ATV, Kanal D, FOX TV, Star TV, TRT ve Show TV gibi rağbet gören kanallardaki dizilerin yayınlanma tarihini sizler için araştırdık. Peki, Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Çukur 6 Ocak Var Mı? Çukur 6 Ocak 2020 Var Mı? Çukur Var Mı?

DİZİLER NEDEN YOK?

Birçok dizi seti koronavirüsü salgını sebebi ile mart ortasından itibaren çekimlere ara verdi. Bazı dizilerin yeni bölümleri yedek çekimler nedeniyle bir süre ekrandaydı. Ancak ilerleyen haftalarda birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. 

Dizilerin yeni bölümleri için henüz bir tarih belirlenmedi. Ara verilen dizilerin corona virüsü tehlikesi ortadan kalktıktan sonra yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

Babil dizisi ne zaman başlayacak? Babil konusu nedir? Oyuncuları ...

TRT kanallarındaki dizilerin set çalışmalarına 2 hafta ara verildi

TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta ara verildi.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) kanallarında yayınlanan dizilerin set çalışmalarına, koronavirüs (Kovid-19) ile mücadeleye destek amacıyla 2 hafta süreyle ara verildi.

Kurumdan yapılan açıklamada, TRT'nin, Kovid-19'un Türkiye'de yayılımını yavaşlatma çalışmalarına katkı sağlama ve bu süre içinde çalışma arkadaşları ve toplum sağlığını gözetme sorumluluğu bulunduğu belirtildi.

Bugüne kadar yapım firmaları aracılığıyla TRT'ye katkı sağlayan televizyon emekçilerini de sağlıklı tutmak adına bir dizi tedbir alındığı ifade edilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

"Tüm bu tedbirlere rağmen yoğun insan ve ekipman hareketliliğinin olduğu dizi setlerinde koronavirüs yayılım riskini engelleyebilecek daha steril bir ortamın oluşturulmasında güçlükler yaşandığı tespit edilmiştir. Bu nedenle, TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır."

Alınan bu kararın TRT ile çalışan tüm yapımcılara bildirildiği belirtilen açıklamada, 2 haftanın bitiminde ülkedeki genel duruma göre ve Kurumca belirlenen koşulların da sağlanması şartıyla alınacak ikinci bir kararın ardından set çalışmalarına devam edileceği kaydedildi.

Set çalışmalarının en sağlıklı koşullarda yeniden başlayacağı güne kadar ilgiyle takip edilen dizilerin yayınlanmamış bölümlerinin ekranlarda yer almaya devam edeceği vurgulandı.

Diziler neden yok? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Çukur Kanal D Show TV ATV Bir Zamanlar Çukurova dizi Zalim İstanbul Kuzey Yıldızı İlk Aşk film 2020 tv+ kanal yayın akışı ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.