Diziler neden yok? Diziler ne zaman başlayacak?

Diziler neden yok? Yılbaşına geri sayım yapılıyor. Her sene ocak ayının ilk haftasında dizler tatile giriyor.Bu sene yine diziler bir ara vercekler. Aranın ne zaman biteceği ise merak konusu. Peki diziler ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Diziler neden yok? Dizilerin reklam anlaşmalarından dolayı diziler bir ara veriyorlar. İzleyiciler ise aranın sürecin ne kadar olacağını araştırıyorlar.Geçen sene diziler üç hafta yayınlanmamıştı.

YILBAŞI HAFTASI HANGİ DİZİLER YAYINLANMAYACAK?

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur, Fox TV’deki Mucize Doktor ve Kadın, Kanal D’de Hekimoğlu, Azize ve Afili Aşk, Star TV’de Çocuk, ATV’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Hercai yılbaşı haftasında ara verecek.

DİZİLERİN YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

31 Aralık tarihinde tatile girecek oaln dizilerin yeni bölümlerinin ilerleyen haftalardan itibaren yayınlanmaya başlaması bekleniyor.

Diziler neden yok? Diziler ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Kanal D Show TV Star TV Fox TV dizi neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.