Dizi tarihinin en aktivist çifti: Aziz ve Efnan Hatay'ı Atatürk resimleriyle donattı!

Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisinin 14 Ocak akşamı yayınlanan yeni bölümünde Aziz Payidar ile Efnan, Hatay'ı Atatürk'ün resimleriyle donattı. Hatay'ın kurtuluşunun işlendiği bölümde tüyleri diken diken eden sahneler vardı.

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in başrollerinde olduğu Aziz dizisi yeni bölümüyle izleyici ekran başına kilitledi. Hatay'ın kurtuluşunun ele alındığı yeni bölümde Fransız işgalinde olan kente Atatürk'ün resimlerinin gelmesi halkı ayaklandırdı.

Aziz ve Efnan birlik olup şehri Atatürk resimleriyle donatması ve halkın gösterdiği kurtuluş tepkisi şehre adeta can verdi. Hatay'ın Fransız işgalinden kurtuluşunun işlendiği bölümde Atatürk sahneleri izleyicinin tüylerini diken diken etmeye yetti.

ATATÜRK RESİMLERİ HATAY HALKINA CAN VERDİ

#HürOlmak etiketiyle duygularını paylaşan Aziz dizisi izleyenleri Atatürk'lü sahneler karşısında adeta eridi, bitti. Aziz'in önderliğinde Fransız işgaline karşı çıkan Hatay halkı şehre Atatürk'n resimlerinin gelmesiyle ayaklandı. O görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

 

 

 

Dizi tarihinin en aktivist çifti: Aziz ve Efnan Hatay'ı Atatürk resimleriyle donattı! ile ilgili etiketler Show TV Atatürk Hatay aziz efnan aziz payidar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.