Dizi setinde yakınlaştılar, aşkları ortaya çıktı!

Oyuncu Afra Saraçoğlu ile 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinin çekimleri sırasında yakınlaşan yönetmen yardımcısı Eray Altay,aşklarını sosyal medya hesabından paylaşarak ilan etti.


‘Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinin yönetmen yardımcısı Eray Altay, yönetmen Gökçen Usta'nın kardeşiyle aşk yaşarken gönlünü dizinin başrolü Afra Saraçoğlu'na kaptırdı. Usta'nın kardeşiyle olan ilişkisini bitiren Altay, Saraçoğlu ile ilişkilerini bir süre gizli yaşamıştı. Yönetmen Usta, Eray Altay'ın Afra Saraçoğlu ile yeni bir ilişkiye başladığı için kardeşinden ayrıldığını öğrenince Altay ile daha fazla çalışamayacağını belirtti. Bunun üzerine Eray Altay işinden oldu. Yaşanan bu olayların ardında ikili sosyal medya hesaplarından aşklarını ilan etti.

BİRLİKTE İLK KARE

Bayramı oyuncu sevgilisi Afra Saraçoğlu ile Bodrum’da geçiren Eray Altay, sosyal medya hesabından Saraçoğlu ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Altay, fotoğrafın altına ise kalp emojisi koydu.

Dizi setinde yakınlaştılar, aşkları ortaya çıktı!

Dizi setinde yakınlaştılar, aşkları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu fazilet hanım ve kızları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.