Dizi setinde koronavirüs şoku! Test sonucu pozitif...

Ünlü oyuncu Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in rol aldığı 'Yarım Kalan Aşklar Dairesi' dizi setinin makyözü koronavirüse yakalandı. Dizinin sete devam edip etmeyeceği ise merak konusu.

Tims&B'nin blutv için çektiği "Yarım Kalan Aşklar Dairesi" setinde korona paniği yaşanıyor. Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in başrollerini oynadığı dizi setinin makyözü koronaya yakalandı.

TEST SONUCU POZİTİF

TV100'ün haberine göre; testi pozitif çıkan makyöz hemen tedavi altına alındı. Makyözün asistanlarının test sonucu ise negatif çıktı.

Geçen salı yaşanan durum Sinema ve Televizyon Sendikası'na dün iletildi. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı. Sette yapılan testlerin ardından yeni makyöz ekibiyle çekimlere devam edilmesine karar verildi.

HERKES GİBİ KAÇABİLDİĞİMİZ KADAR KAÇIYORUZ

Burak Deniz daha önce yaptığı açıklamada sette koronavirüse karşı sıkı tedbirler alındığını söylemişti. Deniz açıklamasında "Önlemler çok iyi alındı. Sürekli test yapılıyor. Bir ambulans sette hazır bekliyor. O yüzden rahatız. Herkes gibi bu virüsten kaçabildiğimiz kadar kaçıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Dizi setinde koronavirüs şoku! Test sonucu pozitif... ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Burak Deniz Yarım Kalan Aşklar Dairesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.