Dizi oyuncusu tecavüze uğramıştı... Mahkeme kararı bozdu! DNA profili incelenecek

İstanbul Eyüpsultan'da arkadaşlarıyla birlikte çorba içmeye gittiği mekandan ayrıldıktan sonra kendisini takip eden motorlu kurye tarafından ormanlık alana kaçırılan ve tecavüze uğrayan dizi oyuncusu A.T.'yle ilgili hukuki süreç devam ediyor.

Yardım çığlıklarını kimseye duyuramayan oyuncu, Kemerburgaz'da hem darp edilmiş hem de tecavüze uğramıştı. Yoldan geçen bir kamyonun önüne atlayarak canını kurtaran kadının şikayeti üzerine yakalanan Bayram B. 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Karara itiraz eden Bayram B.'nin talebi sonrası dosya Bölge Adliye Mahkemesi'ne (BAM) gönderildi. BAM, incelediği dosyada bazı hususların eksik olduğunu tespit etti.


Oyuncunun tecavüze uğradığı sırada vücudunda kalan DNA profilinin, Bayram B. ile uyuşup uyuşmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınması gerektiği ileri sürülerek verilen hüküm bozuldu. Yeniden yargılama yapılması için dosya, yerel mahkemeye geri gönderildi.

Dizi oyuncusu tecavüze uğramıştı... Mahkeme kararı bozdu! DNA profili incelenecek ile ilgili etiketler İstanbul Orman Darp kemerburgaz dizi oyuncusu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.