Dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel hayatının şokunu yaşadı! 500 bin lirasını gasp ettiler!

İstanbul Şişli'de bankadan çıkan dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel'i takip eden bir kişi, oyuncunun otomobiline binip kadını darp ettikten sonra 500 bin lirayı gasp ederek kaçtı.

İnanılmaz gasp olayı Fulya Mahallesi Ruhi Sarıalp Sokak'ta öğle saatlerinde yaşandı. Bir prodüksüyon şirketinde çalışan dizi oyunculuğu yapan ve birçok dizide rol alan Günnur Adıgüzel, bankadan 500 bin lira çekti. Ortaklar Caddesi'nde bulunan şirkete geldi ve iddiaya göre iş yerinden otomobilin anahtarını alan Adıgüzel, otomobiline doğru paralar ile birlikte yürümeye başladı.

KADINI OTOMOBİLDE DARP ETTİ

Günnur Adıgüzel'in otomobiline bindiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kadını otomobil içinde darp etti. Sonrasında ise otomobilde bulunan yaklaşık 500 bin lirayı alan kişi olay yerinden yaya olarak kaçtı.

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Olayın etkisini atlatan Günnur Adıgüzel, durumu polise bildirdi ve kendi imkânlarıyla hastaneye gitti. Polis ekipleri kadının bulunduğu hastaneye giderek kadının ilk ifadesi doğrultusunda gaspçının eşkâlini belirlemeye çalıştı. Olay yerine de giden polis ekipleri sokakta bir süre incelemelerde bulundu ve ara sokaklarda güvenlik kamerası araştırması yaptı. Hastanedeki tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne götürülen Adıgüzel, burada yaklaşık 3 saat kaldı. Polise olayla ilgili ifade veren genç oyuncu daha sonra buradan ayrıldı. (DHA)

Dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel hayatının şokunu yaşadı! 500 bin lirasını gasp ettiler! ile ilgili etiketler Gasp Şişli dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.