Dizi başlamadan başörtü sahneleri gündem oldu! Sosyal medyada muhafazakar-laiklik tartışması başladı

Show TV ekranlarının merakla beklenen dizisi Kızılcık Şerbeti şimdiden en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Özellikle fragmanında yayınlanan başörtü sahnesi olay olurken sosyal medyada muhafazakar-laiklik tartışması başladı.

Show TV’nin büyük merakla beklenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin fragmanını gündem oldu. Fragmanda yer alan başı açık kadının türbanlı bir kadına 'Bunlarda her yerdeler' demesi türbanlı kadının ise 'Faşist, özgürlük düşmanı' diye cevap vermesi çok konuşuldu.

Show TV yeni sezonda iddialı yapımlarla adını duyuran kanallardan biri olma başardı. Geçtiğimiz gün son dizisi Kızılcık Şerbeti'nin fragmanını yayınlayan kanal, asıl bombayı sona saklamış dedirtti. Daha günü bile belli olmayan dizinin fragmanı sosyal medyanın diline düştü, başörtülü bir kadınla, kafası açık bir kadının atışması TT oldu.

'Kızılcık Şerbeti' isimli dizinin tanıtımı başlamadan olay oldu. Sosyal medyada da gündem olan Kızılcık Şerbeti'nin fragmanında, başörtülü ve başı açık iki kadının tartışması dikkat çekti. Kadınlar birbirlerine "Medeniyet düşmanı, özgürlük düşmanı ve faşist" gibi ithamlarda bulundu.

Peki Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir?

Kızılcık Şerbeti, farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesinin ardından gelişen çarpıcı olayları konu alıyor.

 Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler rol alıyor.

 

Dizi başlamadan başörtü sahneleri gündem oldu! Sosyal medyada muhafazakar-laiklik tartışması başladı ile ilgili etiketler Show TV kızılcık şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.