Dizi aşkı gerçek mi oldu?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Astepe'nin verdikleri poz takipçilerini ikiye böldü. İkilinin pozunu görenler "Yeni bir aşk mı doğuyor?" demeden edemedi.

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncuları adlarına açılan fan sayfasındaki hesapta paylaşılan fotoğrafla takipçilerini ikiye böldü. Takipçilerin kimisi, ikilinin aşk yaşamasını isterken kimisi de "İrem'in sevgilisi var." diyerek aşka onay vermedi.

TAKİPÇİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Dizinin Nefes'i İrem Helvacıoğlu ile dizinin Tahir'i Ulaş Astepe'nin birbirine sarılırken çekilen fotoğrafları, fan sayfasından paylaşıldı. Fotoğrafı görenler, "Dizideki aşk gerçek mi oluyor?" demeden edemezken bazı takipçiler de İrem'in sevgilisi olduğu için aşka karşı çıktı. Paylaşılan fotoğraf, 30 bin üzerinde beğeni aldı.

İşte o fotoğraf:

karadeniz-in-basrol-oyunculari-verdikleri-pozla-10685147_5316_m

karadeniz-in-basrol-oyunculari-verdikleri-pozla-10685147_1627_m

karadeniz-in-basrol-oyunculari-verdikleri-pozla-10685147_6672_m

Dizi aşkı gerçek mi oldu? ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz Aşk tahir nefes
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.