Diyarbekirspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Sakaryaspor deplasmanda Diyarbekirspor’a konuk oluyor. Her iki takımın taraftarları ise Diyarbekirspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusunun yanıtını arıyor.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında Diyarbekirspor ile Sakaryaspor takımları karşı karşıya geliyor. Bu sezon Ercüment Coşkundere ile inanılmaz bir performans gösteren Sakaryaspor, ligde Hekimoğlu Trabzon ile namağlup takımlardan biri konumunda yer alıyor.

Diyarbekirspor Sakaryaspor Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Diyarbakır Stadyumu’nda 14 Kasım Pazar gününde saat 13.00’da başlayacak Diyarbekirspor Sakaryaspor maçının şu anda canlı yayını bulunmuyor. Ancak maç saatine doğru Diyarbekirspor Sakaryaspor maçının Youtube ya da TV264 kanalı üzerinden canlı yayınlanması bekleniyor.

Geride kalan 12 haftada Diyarbekirspor 15 puanla 12. sırada yer alırken Sakaryaspor ise 26 puanla liderin 2 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. İki takım arasında son olarak 5 Kasım 2020 tarihinde oynanan karşılaşmayı Sakaryaspor evinde 2-0 kaznamıştı.

Diyarbekirspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor diyarbekirspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.