Diyarbakır'da şüpheli valiz paniği! Ekipler fünye ile patlattı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir AVM önünde bulunan durak içinde şüpheli valiz tespit edildi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri, şüpheli valize fünye yerleştirerek çevre kontrolünü sağladıktan sonra kontrollü bir şekilde patlattı. Ekipler, yaptıkları kontrollerde valizin içinde elbise çıktığını belirledi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir AVM önünde bulunan durak içinde unutulan valiz fünye ile patlatıldı. Paniğe yol açan o anda, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 

Diyarbakır'da şüpheli valiz paniği! Ekipler fünye ile patlattı

BOMBA İMHA UZMANLARI GELDİ

Alınan bilgilere göre, Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Şanlıurfa Yolu Üzerinde bulunan bir AVM önündeki otobüs durağı içinde şüpheli bir valiz bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, yolu kontrollü bir şekilde kapatıp çevre güvenliğini alarak bomba imha uzmanı ekiplerine haber verdi.

Diyarbakır'da şüpheli valiz paniği! Ekipler fünye ile patlattı - Resim : 2

ŞÜPHELİ VALİZE FÜNYE YETLEŞTİRİLDİ

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri, şüpheli valize fünye yerleştirerek çevre kontrolünü sağladıktan sonra kontrollü bir şekilde patlattı. Ekipler, yaptıkları kontrollerde valizin içinde elbise çıktığını belirledi.

Diyarbakır'da şüpheli valiz paniği! Ekipler fünye ile patlattı - Resim : 3

FİLM İZLER GİBİ OLAY İZLENDİ 

Ekipler, yolu kontrollü bir şekilde ulaşıma açtı. Patlama esnasında çevredeki apartmanlarda bulunan vatandaşlar, film izler gibi olayı izledi.

Diyarbakır'da şüpheli valiz paniği! Ekipler fünye ile patlattı - Resim : 4

İHA

Diyarbakır'da şüpheli valiz paniği! Ekipler fünye ile patlattı ile ilgili etiketler Diyarbakır Bağlar AVM Şanlıurfa Yolu şüpheli valiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.