Diyarbakır'da dev uyuşturucu operasyonu!

Diyarbakır'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 26 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ve uyarıcı madde satışının önlenmesine yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Zehir tacirlerine yönelik operasyonlarda kokuya duyarlı narkotik köpeği yardımıyla bir nakliye merkezinde termosifon içerisine gizlenmiş çok miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Yeni bir ahırda ve gerçekleştirilen sokak uygulamalarında 212 kilo 918 gram kubar esrar maddesi, 10 kilo 610 gram toz esrar maddesi, 5,57 gram plaka esrar maddesi, 70 adet ecstasy hap, 92 gram metamfetamin, 38 gram kokain maddesi ile 1,26 gram eroinin ele geçirildi.

Operasyonlarda 26 şüpheli gözaltına alındı.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'da dev uyuşturucu operasyonu! ile ilgili etiketler Diyarbakır uyuşturucu operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.