Diyarbakır'da büyük yangın

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 katlı binanın 6'ncı katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Binayı saran duman nedeniyle içeride mahsur kalan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 40 kişi itfaiye erlerince dışarı çıkarıldı. Dumandan etkilenenlere ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan bir sitede 8 katlı binanın 6'ıncı katında bulunan dairede belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

BİNAYI DUMANLAR SARDI 

Bir anda yayılan duman, binanın içerisini sardı. Bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yoğun duman nedeniyle içeride mahsur kalan yaklaşık 40 kişi itfaiye erlerinin yardımıyla dışarı çıkarıldı. Dumandan etkilenen 30 kişiye sağlık ekiplerince müdahale edildi. Olay yerine gelen ekipler, Yangını çevre binalarına sıçramadan kontrol altına aldı.

 

Diyarbakır'da büyük yangın

Diyarbakır'da büyük yangın ile ilgili etiketler Yangın Diyarbakır can pazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.