Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na saldırı girişimi

Bu gece Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na uçak maketi ile saldırı girişiminde bulunuldu. Saldırı teşebbüsünde maket uçaklar imha edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulduğunu açıkladı. Maket uçakların etkisiz hale getirildiğini belirten Bakan Soylu, zaiyat bulunmadığını da ifade etti.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından şu bilgiyi paylaştı: "Diyarbakır’da bir askeri tesise 2 maket uçakla saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur."

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na saldırı girişimi

 

 

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na saldırı girişimi - Resim : 2

DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Diyarbakır Valiliği'nden de yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bu gece saat 00.30 sularında Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığına uçak maketi ile bir saldırı girişiminde bulunulmuştur. Söz konusu saldırı maketi düşürülmüş olup Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığımızda herhangi bir zayiat mevcut değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na saldırı girişimi - Resim : 3

MSB: ÜSSÜMÜZDE GEREKLİ FİZİKİ TEDBİRLER ALINMIŞTIR

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na saldırı girişimiyle ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "Diyarbakır'da bulunan 8'inci Ana Jet Üs Komutanlığımıza 00.30 civarında maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuştur. Üssümüzde herhangi bir hasar ve zaiyat meydana gelmemiştir. Üssümüzde gerekli fiziki tedbirler alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na saldırı girişimi - Resim : 4

 

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Komutanlığı'na saldırı girişimi ile ilgili etiketler Diyarbakır PKK drone Saldırı 8. ana jet üssü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.