Diyarbakır tarihi boyunca böyle bir yürüyüş görmedi!

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Diyarbakır'da yer gök kırmızı beyaza büründü. On binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte kahrolsun PKK, şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atıldı. Yürüyüşte 250 metrelik Türk bayrağı taşındı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Diyarbakır'da yer gök kırmızı beyaza büründü. On binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte kahrolsun PKK, şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atıldı.

diyarbakAr1

Diyarbakır'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe on binlerce kişi katıldı.

diyarbakAr2

250 metrelik Türk bayrağının taşındığı yürüyüşte kahrolsun PKK, şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atıldı.

DİYARBAKIR TARİHİNDE BİR İLK

15 Temmuz darbe girişimi nedeni ile Diyarbakır'da yürüyüş düzenlendi. Kayapınar ilçesinde bulunan Medya Kavşağı'nda toplanan kalabalık, güvenlik güçleri tarafından aramalarının yapılmasından sonra yürüyüşün yapılacağı caddeye yöneldi.

diyarbakAr5

Saat 16.30'da başlayan yürüyüşün en önünde Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla yer aldı.

diyarbakAr3

ON BİNLERCE KİŞİ TÜRK BAYRAKLARI İLE YÜRÜDÜ

Medya Kavşağı'nda başlayan yürüyüşe, on binlerce vatandaş Türk bayrakları ile destek verirken, bazı vatandaşlar da evlerinde salladığı Türk bayrakları ile destek verdi.

diyarbakAr6

Yürüyüşte vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atarken, FETÖ ve PKK'ya ateş püskürdü.

diyarbakAr7

Vatandaşlar şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları ile 15 Temmuz Şehitler Parkı'na gelerek yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüşlerini noktaladı.

diyarbakAr8

diyarbakAr9

diyarbakAr10

Diyarbakır tarihi boyunca böyle bir yürüyüş görmedi! ile ilgili etiketler Diyarbakır 15 Temmuz yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.