Diyarbakır, Mardin ve Van Belediye Başkanları görevden mi alınıyor?

Hakklarında soruşturma yürütülen Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanları'nın görevden alındığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medyada Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Türk, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selçuk Mızraklı, ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkanı Bedia Özgökçe Ertan İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla görevlerinden alındıkları iddia edildi.

MANİPÜLASYON MU?
İddialara ilişkin bazı görseller de bazı hesaplar tarafından yayınlanmaya başladı. Resmi bir açıklama olmaksızın sosyal medyada dile getirilen iddiaların manipülasyon olabileceği de iddia ediliyor.

MIZRAKLI: BİZE TEBLİĞ EDİLMEDİ
Konuya ilişkin açıklama yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adanan Selçuk Mızraklı konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Bize tebliğ edilen bir durum yok'' ifadelerini kullandı.

GÖZLER İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDA
Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken tüm gözler İçişleri Bakanlığı'na çevrilmiş vaziyette.

Sosyal medyada konuya ilişkin dolaşıma sokulan görseller ise şu şekilde...

Diyarbakır, Mardin ve Van Belediye Başkanları görevden mi alınıyor?

Diyarbakır, Mardin ve Van Belediye Başkanları görevden mi alınıyor? - Resim : 2

Diyarbakır, Mardin ve Van Belediye Başkanları görevden mi alınıyor? ile ilgili etiketler HDP Ahmet Türk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.