Diyarbakır İl Sağlık Müdürü koronavirüse yakalandı

Halsizlik ve baş ağrısı şikayetleriyle hastaneye başvuran Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin’in koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Tekin yaptığı açıklamada, "Dünden beri evde karantinadayım. Herhangi bir olumsuz durum şu an için yok. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmeleri" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Diyarbakır’a atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, halsizlik ve baş ağrısı şikayetleri ile hastaneye başvurdu. Tekin’e yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.

TEKİN DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI

Dünden itibaren evde karantinaya giren Dr. Tekin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, “Her yerde en güzel korunma yöntemi olarak maske, sosyal mesafe ve kişisel hijyendir. Koronavirüs testimin pozitif olduğunu öğrendim. Dünden beri evde karantinadayım. Herhangi bir olumsuz durum şu an için yok. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmeleri” dedi.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Diyarbakır Koronavirüs Korona cihan tekin
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.