Diyarbakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2.5 yıl aranın ardından Diyarbakır'a gidiyor. HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemlerini sürdüren Diyarbakır Annelerini ziyaret etmesi beklenen Erdoğan, daha sonra toplu açılış töreninde halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 2.5 yıllık aranın ardından Diyarbakır'a gidecek. Erdoğan, Diyarbakır'ı son olarak 31 Mart yerel seçimlerinden önce 9 Mart 2019'da ziyaret etmişti.

KURŞUNLU CAMİDE CUMA NAMAZI KILACAK

Erdoğan, günü birlik gerçekleştireceği ziyaretler kapsamında Sur olayları zamanında terör örgütü PKK tarafından yakılıp yıkılan Fatih Paşa (Kurşunlu) Cami'de cuma namazını Diyarbakırlı vatandaşlarla birlikte kılacak.

ANNELERE ZİYARET

HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemlerini sürdüren Diyarbakır Annelerini ziyaret etmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha sonra toplu açılış töreninde halka hitap etmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanını karşılamaya hazırlanan Diyarbakır’da il genelinde yapılan yatırımlar ve hayata geçirilen projeler şehrin çehresini değiştirdi.

Diyarbakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor!

Tarihi mekanlardaki restorasyon ve ihya çalışmalarından, gençlere dönük yatırımlara, yol, kaldırım ve altyapı hizmetlerinden kent meydanı ve millet bahçelerine, hafif raylı sisteme kadar bir çok projeyle daha iyi bir Diyarbakır oluşturuluyor.

Diyarbakır’da her cadde ve sokaklara “Cumhurbaşkanımız Diyarbakır’a hoş geldiniz” diye pankartlar asarak Erdoğan’ın yolu gözlenmeye başladı.

Diyarbakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor! ile ilgili etiketler Diyarbakır Cumhurbaşkanı Erdoğan diyarbakır ziyareti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.