Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat çıktı

Diyarbakır'daki operasyonda kırmızı listedeki terörist Müzeyyen Aydınlı ölü olarak ele geçirilmişti. Operasyonda ele geçirilen fotoğraflarda kırmızı listedeki teröristin yanında bulunan ve oldukça samimi oldukları gözlenen bir kadın terörist dikkati çekti. Yapılan incelemede teröristin Diyarbakır Barosu'na kayıtlı bir avukat olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca 3 Ekim‘de gerçekleştirilen Yıldırım-7 operasyonunda, 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, ölü ele geçirilen teröristlerden birinin, terörden arananlarda ‘Kırmızı’ kategoride yer alan sözde Orta Saha Amed Eyaleti Özel Güç (Kalender) sorumlusu ‘Amara Doktor’ kod adlı ‘Müzeyyen Aydınlı’ olduğu tespit edilmişti.

Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat çıktı

TERÖRİSTİN SAĞ KOLU BAROYA KAYITI AVUKAT ÇIKTI

Terörist Müzeyyen Aydınlı’nın öldürüldüğü operasyonda, örgüte ait materyeller ve fotoğraflara da el konulurken, fotoğraflar arasında terörist Aydınlı ile bir başka kadın teröristin samimi pozları dikkati çekti.

Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat çıktı - Resim : 2

Yapılan araştırma sonrası terörist Aydınlı’nın yanındaki kadının kimliği belirlendi. Kadının Diyarbakır Barosuna kayıtlı Merve Nur Doğan isimli avukat olduğu, örgüte 2018 yılında katıldığı ve Doğa Dilşa (Bese) kod adını aldığı tespit edildi.

Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat çıktı - Resim : 3

Jandarma ve emniyetin müşterek operasyonu ile terörist saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat çıktı - Resim : 4

Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat çıktı ile ilgili etiketler Diyarbakır PKK terörist avukat Diyarbakır Barosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.