Diyarbakır'da başlatılan 'Askıda Kitap' projesi öğrencilere destek olmaya devam ediyor

Diyarbakır'da öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için başlatılan 'Askıda kitap' projesi ücretsiz bir şekilde öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

Diyarbakırda yaşayan yazar Devran Sinanoğlu ve bir kitap evinin ortaklaşa yürüttükleri  "Askıda kitap" projesi ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Her yaşta Öğrencinin sınava hazırlandıkları bu dönemde Her türlü sınavlara hazırlık ve kültür kitaplarının kabul edildiği ve toplanılan kitapların ihtiyacı olan öğrencilere verildiği proje Diyarbakır genelinde uygulanmaya devam ediyor.

Diyarbakır'da başlatılan 'Askıda Kitap' projesi öğrencilere destek olmaya devam ediyor

Diyarbakır ilçesinin birçok kesiminin desteklediği sosyal sorumluluk projesinin amacı dershaneye gidemeyen ve sınava hazırlık kitaplarının ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırmak, öğrencilerin eğitim hayatına katkıda bulunmak. Sadece ihtiyaç sahibi öğrencilerin değil okurseverlerin de yararlandığı "Askıda kitap" projesine ilgi ve destek günden güne artıyor.

Diyarbakır'da başlatılan 'Askıda Kitap' projesi öğrencilere destek olmaya devam ediyor ile ilgili etiketler Diyarbakır askıda kitap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.