Diyanet kurbanlık bağış 2021 fiyatları! Vekalet yoluyla yurt içi yurt dışı kurban fiyatları ne kadar?

Diyanet kurbanlık bağış fiyatları 2021 yılı için belli oldu. Kurban Bayramı’na az bir zaman kala açıklamalarda bulunan Ali Erbaş, vekalet yoluyla kurban kesim bedellerinden bahsetti. Peki, 2021 Vekaletle yurt içi yurt dışı kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş son olarak Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi'nde tertip edilen tanıtım toplantısında kurbanlık fiyatlarından söz etti. 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içi ve yurt dışı ücretlerinden bahseden Erbaş, vatandaşların 2021 Diyanet kurbanlık bağış fiyatlarını da açıklık getirdi.

DİYANET KURBANLIK BAĞIŞ FİYATLARI 2021

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 1125 lira, yurt dışında 925 lira olarak belirlendiğini söyledi.

Kurbanın, imkanlar ve inanılan değerler uğruna feda edebilme erdemi kazandıran büyük bir ibadet olduğundan söz eden Erbaş, özellikle insanlığın pek çok sorun ve sıkıntılarla karşı karşıya kaldığı bu günlerde dünyanın ihtiyaç duyulan her yerine, dil, din, ırk, mezhep, meşrep farkı gözetmeksizin yardım elini uzattıklarını ifade etti.

Geçtiğimiz sene Türkiye Diyanet Vakfına emanet edilen 557 bin 311 hisse kurban, yurt içinde il ve ilçeler olmak üzere 430 kesim noktasında, yurt dışında ise 74 ülkenin 308 bölgesinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını söyleyen Erbaş, Türkiye'de 81 il 922 ilçede, yurt dışında ise 100 civarında ülke 280 bölgede mazlum ve muhtaç kardeşlerimize halkımızın yardım elini ulaştırdıklarını belirtti.

Diyanet kurbanlık bağışları için vatandaşlar; 0312 4169000 numaralı telefondan arayarak kurban vekaleti hakkında detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

Diyanet kurbanlık bağış 2021 fiyatları! Vekalet yoluyla yurt içi yurt dışı kurban fiyatları ne kadar? ile ilgili etiketler Diyanet kurbanlık fiyatları Kurbanlık bağış fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.