Diyanet kaldırtmıştı! 87 yaşındaki adamın tabure zaferi...

Diyanet’in cami ve mescitlerdeki taburelerin kaldırılması talimatına noterden ihtarname yollayarak itiraz eden 87 yaşındaki Abdullah Işıklar’a iyi haber, Darülaceze’den geldi. Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci’nin talimatıyla Darülaceze mescidine 10 katlanır tabure konuldu. Işıklar'ın haftanın bir günü arkadaşlarını ziyaret için Darülaceze'ye gittiği belirtildi.

Beşiktaş’ta yaşayan 87 yaşındaki Abdullah Işıklar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın cami ve mescitlerdeki taburelerin kaldırılması talimatı nedeniyle mağdur olduğunu belirterek noterden ihtarname gönderdi.

Hürriyet'ten İdris Emen'in haberine göre ayakta namaz kılamadığını, tabureler olmadığı için de camiye gidemediğini belirten Abdullah Işıklar, gerekirse Diyanet’e dava açacağını da söyledi. “Camiye kendimi zor taşıyorum bir de tabure mi taşıyayım” diyen Abdullah Işıklar'ın arzusuna ilk yanıt ise haftanın bir günü arkadaşlarını ziyarete gittiği Darülaceze'den geldi.

Diyanet kaldırtmıştı! 87 yaşındaki adamın tabure zaferi...

DİYANET’TEN HENÜZ HABER YOK

Darülaceze Başkanlığı, Abdullah Işıklar ve onun gibi ayakta namaz kılamayanlar için Darülaceze mescidine 10 katlanır tabure alındığını açıkladı.

Abdullah Işıklar gelişmeye ilişkin olarak “Diyanet’ten henüz bir haber gelmedi. Ancak Darülaceze’nin tabureleri mescide geri koyması fevkalade iyi bir haber. Her perşembe olduğu gibi bugün Darülaceze’ye gideceğim. Benim beklentim camilere de birkaç tabure konulması” diye konuştu.

Diyanet kaldırtmıştı! 87 yaşındaki adamın tabure zaferi... ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanlığı Darülaceze Diyanet cami darülaceze başkanlığı tabure
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.