Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Ali Erbaş yeniden atandı

Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı'na yeniden atandı. Atama kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Prof. Dr. Erbaş, "Daha bir aşk ve heyecan ile yeniden bismillah" dedi.

Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Diyanet İşleri Başkanlığı'na yeniden atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan maddede kararnamede, "Diyanet İşleri Başkanlığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2 3 7 ve maddeleri gereğince Prof. Dr. Ali Erbaş yeniden atanmıştır." denildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Ali Erbaş yeniden atandı

Atama kararını sosyal medyada paylaşan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini sundu.

Prof. Dr. Erbaş, "Daha bir aşk ve heyecan ile Yeniden BİSMİLLAH. Anayasamızın “toplumu din konusunda aydınlatma” görevini verdiği Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Başkanı olarak bu ulvî göreve bizi yeniden atama takdirinde bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum." dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'na Prof. Dr. Ali Erbaş yeniden atandı ile ilgili etiketler Resmi Gazete prof dr ali erbaş diyanet işleri başkanı atama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.