Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan katledilen Başak Cengiz’in ailesine ziyaret

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Ataşehir'de uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Başak Cengiz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul Ataşehir'de uğradığı kılıçlı saldırıda hayatını kaybeden Başak Cengiz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cengiz ailesinin Yenimahalle’de bulunan evine giden Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ve eşi Seher Erbaş, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Başak Cengiz’e Allah’tan rahmet dileyen Erbaş, “Mekanı cennet olsun inşallah. Çok acı bir olay, çok üzüldük. Üzüntünüzü paylaşmak için buradayız. Cenab-ı Hak sabırlar ihsan eylesin. Sadece biz değil, millet olarak çok üzüldük. Cenab-ı Hak hiç kimseye bir daha böyle bir acı yaşatmasın” dedi.

Erbaş, ziyarette aileye Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan katledilen Başak Cengiz’in ailesine ziyaret ile ilgili etiketler Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Başak Cengiz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.