Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir? Sağlık durumu ne?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir, sağlık durumu ne merak ediliyor. Yaptığı açıklama ile koronavirüse yakalandığı öğrenilen Ali Erbaş’ın hayatı araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir, sağlık durumu ne detayları ile haberimizde.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir, sağlık durumu ne sorusu gündem oldu. Ali Erbaş Ankara'da dün 11 şehit için Ahmet Hamdi Akseki camiinde gerçekleştirilen cenaze törenine katılmaması dikkatleri üzerine çekmişti. Kısa süre sonra Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın testinin pozitif olduğu ortaya çıktı.

Ali Erbaş'ın sağlık durumu ne?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş sosyal medyadan yaptığı açıklamada ile, yaptırdığı virüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. Ardından genel durumunun iyi olduğunu ve dinlendiğini belirtti. Sevgili vatandaşlardan dua isteyerek geçmiş olsun diyenlere teşekkürlerini iletti. Evinde dinlendiği bilinen Ali Erbaş'ın durumunun iyi olduğu bilinmektedir.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir? Sağlık durumu ne?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir?

1961 yılında Kabadüz Ordu’da dünyaya gelmiştir. 1980 yılında Sakarya İmam-Hatip Lisesi'nden, 1984'te ise Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun olan Ali Erbaş 1987'de Tefsir Anabilim Dalında “Kur’an’daki Tekrarlar” isimli teziyle Yüksek Lisansını yapmıştır. Ardından 1993'te ise Dinler Tarihi Anabilim Dalında “İlâhî Dinlerde Melek İnancı” isimli teziyle doktorasını bitirmiştir.

 Başarılı eğitim hayatının ardından 1998'de doçent unvanını aldı. 1997 yılından 2002 yılına kadar Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde dekan yardımcılığı görevinde çalışmıştır. Burada çalışırken, 2004 yılında profesör unvanını aldı. 2006-2011 yıllarında toplam iki dönem olmak üzere dekanlık görevini üstlendi.  Kendisi ayrıca ''Fetullahçı Terör Örgütü'' ile ilişkili olan KADİP/Kültürlerarası Diyalog Platformu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Seher Erbaş ile evlidir ve bu evlilikten  4 çocuğu bulunmaktadır.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir? Sağlık durumu ne? ile ilgili etiketler Ali Erbaş Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kimdir eşi kim sağlık durumu ne
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.