Diva ile Afrodit'in marka tartışması Show TV'ye pahalıya mal oldu! / VİDEO

Show TV'de yayınlanan "Dünya Güzellerim" adlı programın 5. bölümünde başlayan marka muhabbeti Bülent Ersoy'un müdahalesi ile tartışmaya döndü. Ersoy ve Banu Alkan arasındaki tartışmada sarfedilen sözleri rahatsız edici bulunan RTÜK, Show TV'ye rekor ceza verdi...

Dünya Güzellerim programının beşinci bölümünde Banu Alkan, Safiye Soyman'a nasıl marka giydiğini anlatıyordu. Bu sırada sabrı taşan Bülent Ersoy’un Banu Alkan’a; “Benim yanımda markadan bahsetmeyeceksin; çünkü bir tane marka giymedin. Tahtakale’den gelme kumaşlara sarınıyorsun” dedi.

Bu sözlere karşılık “Ayıp ediyorsunuz” diye cevap veren, Banu Alkan’a Diva; “Niye ayıp edeyim, gerçekler bunlar. Siz doğruları duymak istemiyorsanız, benim yanımda marka konuşmayın” dedi.

Bu diyalog Banu Alkan ve Bülent Ersoy'un arasındaki gerilimi daha da artırdı.​ Bülent Ersoy Banu Alkan'ın hakaret ettiğini duyunca ok gibi yerinden fırladı.

RTÜK İZLEYİCİLERİ RAHATSIZ EDEN DİYALOGLAR TESPİT ETTİ

Medyaradar'ın haberine göre, Banu Alkan ve Bülent Ersoy'un kavgalarının ardından gelen şikayetler üzerine programı inceleyen RTÜK, programın izleyiciyi rahatsız eden diyaloglar içerdiğini belirledi.

Bunun üzerine kanala, reklam gelirinin yüzde 1'ine denk gelen tam 450 bin liralık ceza kesildi.

İşte 450 bin liralık cezanın kesilmesine neden olan marka tartışması...

Diva ile Afrodit'in marka tartışması Show TV'ye pahalıya mal oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Banu Alkan Bülent Ersoy Safiye Soyman Burcu Esmersoy dünya güzellerim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.