Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın yeni fragmanı yayınlandı! İşte izleyiciyle buluşacağı tarih

14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+’ın seyirciyle buluşturacağı ilk Türk orijinal dizisi ‘Kaçış’ın yeni fragmanı ve teaser posteri yayınlandı. Dizide Engin Akyürek’e İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim eşlik ediyor. İşte Kaçış'ın merakla beklenen yeni fragmanı ve afişi...


Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın merakla beklenen orijinal dizisi ‘Kaçış’ın ikinci fragmanı ve teaser posteri yayınlandı.


KAÇIŞ 14 HAZİRAN'DA İZLEYİCİYLE BULUŞUYOR

Diziden etkileyici sahnelerin yer aldığı yeni tanıtım filmiyle, Kaçış’ın yayın tarihinin 14 Haziran olduğu da açıklanmış oldu. Ortadoğu’da yaşanan insan hikayelerine farklı bir bakış açısı sunan dizinin tanıtımına “Ne kadar insan, o kadar hikayedir.” sözü damga vuruyor. Seyirciyle buluşan teaser poster ise Engin Akyürek’in canlandıracağı karaktere dair merak uyandırıyor.

Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın yeni fragmanı yayınlandı! İşte izleyiciyle buluşacağı tarih

KAÇIŞ DİZİSİNİN KONUSU

‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunacak olan ‘Kaçış’ platformun açılışıyla beraber 14 Haziran’da Disney+’ta yayınlanacak.

 

Disney Plus'ın ilk Türk içeriği Kaçış'ın yeni fragmanı yayınlandı! İşte izleyiciyle buluşacağı tarih ile ilgili etiketler Engin Akyürek disney plus kaçış disney
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.