Disney Plus'ın efsane dizisi ‘Ben Gri’ Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Disney Plus'ın ülkemize gelmesiyle Türk dizilerinde büyük ölçüde yükselmeler görüldü. Sadece Türkiye'de değil Disney Plus ile birlikte tüm dünyada izlenen dizi ve filmlerimiz büyük ölçüde beğenileri üzerine topladı. Disney Plus'ın yeni projesi olan Ben Gri konusu ve oyuncu kadrosu sinemaseverler tarafından oldukça merak ediliyor.

Fragmanın yayınlanmasının ardından izleyicilerde oldukça heyecan yaratan dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Taylan Birader'in oturduğu dizinin konusunu usta senarist Banu Kiremitçi ele almıştır. Suç, gizem ve psikolojik türündeki dizi, kızının başına gelen bir olay sonrası hayatı değişen saygın bir avukat olan Fuat'ın hikayesini konu ediyor. Başrolünü Timüçin Esen ve Ebru Özkan'ın paylaştığı Ben Gri dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var, ne zaman yayınlandı? İşte diziye dair merak edilenler...

Disney Plus'ın efsane dizisi ‘Ben Gri’ Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

BEN GRİ DİZİSİ KONUSU

Başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat'ın hayatı kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişir.  Kızının intikamını almak isteyen Fuat'ın hayatı telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla tepetaklak olurken Fuat karanlık ve aydınlığın ortasında geçmişiyle de yüzleşir.

BEN GRİ DİZİSİ OYUNCULARI

-Timuçin Esen

-Ebru Özkan

-Alican Yücesoy

-İlayda Akdoğan

-Buçe Buse Kahraman

-Mücahit Koçak

-Onur Bilge

-Selin Kahraman

 BEN GRİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANDI?

Disney Plus'ın Türk dizisi Ben Gri, 16 Kasım 2022 tarihinde yayınlandı.

BEN GRİ DİZİSİ FRAGRAMI

 

Disney Plus'ın efsane dizisi ‘Ben Gri’ Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Ben Gri Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.