Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı! Mehmet Günsür kadroya dahil oldu

Disney Plus'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatılacağı dizide Atatürk'ü, Aras Bulut İynemli'nin canlandıracağı öğrenilmişti. Büyük bir merakla beklenen dizinin bir diğer başrol oyuncusu da belli oldu. Aras Bulut İynemli'nin, Atatürk'e hayat vereceği dizide babası Ali Rıza Efendi'yi Mehmet Günsür canlandıracak.

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus, 14 Haziran’da Türkiye pazarına girecek. Lanista Medya'nın Disney Plus için çekeceği Atatürk dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynayacağı Atatürk dizisinde Mustafa Kemal'in babası Ali Rıza Efendi'yi başarılı oyuncu Mehmet Günsür oynayacak.

tv100'ün haberine göre; Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ve Mehmet İçağasıoğlu'nun yönettiği platform her gün yeni bir flaş hamleye daha imza atıyor. Halit Ergenç, Tarkan, Cansu Dere, Can Yaman, Yılmaz Erdoğan, Engin Akyürek, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Demet Özdemir, Hande Erçel gibi birbirinden ünlü isimlerle el sıkışan platformun gözde projelerinin başında Atatürk dizisi geliyor.


ZÜBEYDE HANIM'I SONGÜL ÖDEN CANLANDIRACAK

Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynayacağı dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili her geçen gün yeni bir bomba isim daha gündeme geliyor. Mustafa Kemal'in Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı Songül Öden oynayacak.


ALİ RIZA EFENDİ'Yİ MEHMET GÜNSÜR CANLANDIRACAK

Merakla beklenen dizide Mustafa Kemal'in babası Ali Rıza Efendi'yi ise İtalya'da yaşayan başarılı oyuncumuz Mehmet Günsür oynayacak.

Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'a ise Sahra Şaş hayat verecek. Dev prodüksiyonlu dizinin provaları devam ediyor.

Disney Plus'ın 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı! Mehmet Günsür kadroya dahil oldu ile ilgili etiketler Atatürk Aras Bulut İynemli Mehmet Günsür Songül Öden disney plus sahra şaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.