Disney Plus Türkiye pazarına açıldı! Açılışa Megastar Tarkan’ın konseri damga vurdu

Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus, dün akşam düzenlenen lansmanında Megastar Tarkan sahne aldı. Adeta tüm Haliç’i sallayan Tarkan’ın konserinde birçok ünlü isim de izleyenler arasındaydı. Reynmen, Cansu Dere, Hande Erçel, Pınar Deniz konserde dans ederken o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Türkiye'de yayına başlayan dünya devi Disney Plus, Tersane İstanbul’da Tarkan konseri ile muhteşem bir lansmana imza attı. 3 yıl aradan sonra konser veren megastar hem şarkılarıyla hem de danslarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

BİR ÇOK ÜNLÜ İSİMDE KONSERDEYDİ

Haliç’i sallayan Tarkan’ın konserinde birçok ismin de aynı zamanda davetli olduğu gecede çok özel anlara sahne oldu. Ayı zamanda birçok ünlü isim de izleyenler arasındaydı. Cansu Dere, Hande Erçel, Pınar Deniz, Reynmen konserde dans ederken sosyal medya hesaplarından görüntüler paylaştı.

Konserin davetlileri arasında olan gazeteci Cengiz Semercioğlu'da Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

"MARVEL EVRENİNDEN DAHA ETKİLİ"

Tarkan'ın sahnedeki görüntülerini paylaşan Semercioğlu Marvel evreninden daha etkili olduğunu söyledi. Semercioğlu tweetinde, "Tarkan'ı özleyenlere :)) 3 yıl aradan sonra İstanbul'da Disney Plus'un lansman gecesinde sahneye çıktı... Marvel evreninden daha etkili #DisneyPlusYayında" ifadelerini kullandı.

Disney Plus Türkiye pazarına açıldı! Açılışa Megastar Tarkan’ın konseri damga vurdu ile ilgili etiketler Tarkan Konser disney özel görüntüler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.