Disney Plus Türk Dizileri... Disney+ Plus İçerik Listesinde Neler Var?

Dizi ve sinemaseverlerin yeni online platformu Disney Plus Türkiye'de yayın hayatına başladı. Netflix'in yeni rakibi Disney Plus'ta yerli ve yabancı birçok dizi ve film bulunuyor. Disney Plus içerik listesi de belli oldu. Peki Disney+ Plus'ta Türk dizisi var mı? İşte detaylar...

Dizi ve film izleme platformu Disney Plus Türkiye'de yayın hayatına başladı. Walt Disney Company'nin Over-the-top katılımlı online talebe dayanan video izleme servisi olan Disney Plus 40'tan fazla ülkede hizmet veriyor. Disney Plus türk dizilerini de merak eden yeni üyeler platformun içerik listesini de araştırmaya başladı.

Disney Plus içerik listesine göre yerli ve yabancı pek çok dizi ve film bulunuyor. 12 Kasım 2019 tarihinde Amerika'da hizmete giren platform Netflix ve Amazon Prime gibi dev rakiplerine üyelik açısından daha ucuz bir servis sunuyor.

Pijamaskeliler, BBC Studios'dan Bluey, Aardman Animations'dan Tavuklar Firarda, Zagtoon'dan Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi gibi içerikler platformda yer alacak.

Disney Plus Türk Dizileri...

Türkiye pazarı için de birçok ünlü oyuncuyla anlaşma imzalayan Disney Plus'ın ilk Türk dizisi Engin Akyürek ve Onur Bay'ın başrolünde olduğu Kaçış dizisi oldu.

Disney Plus Türk Dizileri... Disney+ Plus İçerik Listesinde Neler Var?

Öte yandan Disney Plus'ta Türk içeriklerine bir yenisi daha eklendi. Gri isimli 8 bölümlük dizi OGM Pictures imzalı. Başrollerinde Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın yer aldığı dizinin kadrosunda ayrıca Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman ve Daniel Koray Özsoy bulunuyor. Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizinin geçtiğimiz haftalarda çekimleri başladı. 

Disney Plus'taki içeriklerden 1085 tanesi Türkçe dublaja, 1529 tanesi ise Türkçe alt yazı desteğine sahip olarak biliniyor. Disney Plus üyeliği alan kişiler en fazla 7 profil ile platformda dizi ve film izleyebiliyor. Fakat aynı anda en fazla 4 kişi Disney Plus içeriklerini izleyebilmekte.

Disney+'ın kütüphanesinde diziler anlamında uğrak noktası olacak tek yer klasikler değil. Disney+'ta, aralarında Disney'in hisse çoğunluğuna sahip olduğu Hulu dizileri ile FX yapımlarının da yer aldığı birçok yakın dönem dizisi de izleyiciyle buluşuyor. Pam & Tommy, What We Do in the Shadows, How I Met Your Father, High Fidelity, Dave, The Dropout, Dopesick, Single Drunk Female gibi yakın dönemde çıkmış ve ilgi çeken diziler, bu anlamda kullanıcıların keşfetmeyi arzulayabileceği dizilerden yalnızca birkaçı.

 

Disney Plus Türk Dizileri... Disney+ Plus İçerik Listesinde Neler Var? ile ilgili etiketler disney plus disney plus içerik listesi disney plus türk dizileri
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.