Disney Plus abonelik fiyatlarına zam geldi! Disney Plus abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Bugün Disney Plus aboneliklerine gelmesi beklenen zam geldi. Peki abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte güncel Disney Plus abonelik fiyatı...

Ağustos ayında ülkemize giren, kaliteli içerikleri ile izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Disney Plus'tan kullanıcılarını üzecek haber geldi. 

Disney Plus abonelik fiyatlarına zam geldi! Disney Plus abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Dijital yayınlara gelen zamlardan sonra Disney Plus'ta aboneliklerine zam getirme kararı verdi. Disney Plus'ta bulunan eşsiz içerikleri izleyen kullanıcılar bu duruma olduça tepki gösterdiler.

Disney Plus abonelik ücretlerine yakında ABD'de önemli bir zam yapılacak. Ülkemizde de hizmet veren Disney Plus'ın yapacağı bu zammın, Türkiye fiyatlarına yansıması da bekleniyor.

Dijital yayın platformu ABD'de abonelik fiyatlarına önemli bir ölçüde zam yapacak. Bu zammın Türkiye fiyatlarına yansayıp yansamayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki abonelik fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

DİSNEY PLUS GÜNCEL FİYATLARI

Şu anda ABD'de reklamsız Disney Plus abonelik ücreti aylık 7.99 dolar, yıllık 79.99 dolar. Yeni zam ile birlikte bu fiyatlar aylık 11 dolar veya yıllık 110 dolar olacak. 

Türkiye'de ise şu anda fiyatlar aylık 34.99 TL ve yıllık 349.90 TL şeklinde. Tahmini bir basit hesap yaparsak bu zamlardan sonra Türkiye'deki fiyatlar aylık 52.99 TL ve yıllık  481.90 TL olabilir.

DİSNEY PLUS NEDİR? ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Disney+ aylık üyelik bedeli 34,99 TL’dir. Dilersen yıllık üyelik ile (tek ödemede 349,90 TL) 10 ay fiyatına 12 ay izleyebilirsiniz.

-Başka hiçbir yerde izleyemeyeceğin orijinal içerikler, gişe filmleri, bir solukta izlenebilecek -diziler ve programlar, atıştırmalık kısa içerikler ve ilham verici belgeseller
-10 cihaza ve 7 ayrı profile kadar sınırsız indirme imkanı
-Uyumlu cihazlarda hiçbir ek ücret ödemeden 4K UHD çözünürlükte Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle izleme imkanı
-Özel çocuk profilleri içeren kapsamlı ebeveyn kontrol sistemi
-Aynı anda 4 ekranda izleme imkanı
-GroupWatch özelliğiyle altı arkadaşınla sanal izleme partileri düzenleme imkanı

 

Disney Plus abonelik fiyatlarına zam geldi! Disney Plus abonelik ücretleri ne kadar oldu? ile ilgili etiketler Disney Plus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.