Disney kullanıcıları dikkat: Disney Plus üyelik ücretlerine zam geliyor! İşte yeni üyelik ücretleri

Disney kullanıcılarını üzen haber geldi. Disney 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren abonelik fiyatların zam yapıyor. İşte yeni abonelik (üyelik) ücretleri...

14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'ye gelen ve başarılı Türk dizi/ filmleri ile sadece Türkiye'ye değil dünyada beğenileri üzerine toplayan yapımlarla karşımıza çıkmaktadır. Benzersiz ve sevilen içerilkleri ile kullanıcılarına eşsiz deneyimler yaratan Disney Plus, kullanıcılarını bu sefer üzecek.

Disney kullanıcıları dikkat: Disney Plus üyelik ücretlerine zam geliyor! İşte yeni üyelik ücretleri

 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren Disney Plus zamlanacak.

Aynı anda 4 ekranda izleme imkanı sunan Disney, Netflix’in ardından zama giden platform oldu. Üyelik ücretleri yurtdışında 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren Disney Plus zamlanacak. Üyler, yüzde 30 oranında bir fiyat artışından etkilenecek. Yeni fiyatlandırma, Amerika için geçerli olsa da sonrasında Türkiye’de de uygulanmaya başlayacaktır.

Amerika'da Disney Plus'ın fiyatı şuan 7.99 Dolar yıllık ücretlendirilmesi ise 79.90 Dolar şeklinde. Gelecek olan zamlanma ile birlikte Disney Plus'ın aylık fiyatı yüzde 30 zamlanarak 10.99 dolara çıkarılacak.

ZAM TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

Türkiye'de Disney Plus'ın üyelik ücreti şimdilik değişmedi. Disney Plus fiyatı aylık 34.99 TL, yıllık ücretlendirmesi ise 349.99 TL şeklindedir.
Disney Plus, şu anda zam fiyatlandırmasını Amerika'daki üyelerine yapmaktadır. Ülkemize henüz gelmedi. Ne zaman geleceği henüz belli değil fakat en kısa zamanda gelmesi bekleniyor.

 

Disney kullanıcıları dikkat: Disney Plus üyelik ücretlerine zam geliyor! İşte yeni üyelik ücretleri ile ilgili etiketler Disney Plus
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.