Dışişleri'nden İsrail'e kınama!

İsrail'in dünden bu yana Gazze’de gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda masum Filistinli katledildi. Dışişleri'nden yapılan açıklamada "Bu saldırıları şiddetle kınıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınadı.

Bakanlık'tan yapılan son dakika açıklamada; "İsrail dünden bu yana Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda masum Filistinli kardeşimizi katletmiştir. Bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. İsrail Yönetimi, devlet politikası haline getirdiği saldırgan tutumuna ve işgaline son vermelidir.

İsrail'in 52 yıllık işgali, modern zamanların en uzun saldırgan işgalidir. Uluslararası toplum da Filistin'de yaşanan bu trajediye artık gözlerini kapatmamalı, İsrail'in işgal politikasına ve saldırganlığına karşı süratle harekete geçmelidir.

Bu çerçevede, uluslararası toplumu, Filistin'de sivillerin korunmasına yönelik yükümlülüklerini yerine getirmeye davet ediyoruz." denildi.

Dışişleri'nden İsrail'e kınama! ile ilgili etiketler Dışişleri Bakanlığı İsrail Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.