Dışişleri Bakanlığı'ndan Danimarka'daki Kur'an yakma eylemine sert tepki! "İzin verilmesini lanetliyoruz"

Dışişleri Bakanlığı Paludan'ın Danimarka'da gerçekleştirdiği alçak eyleme sert tepki gösterdi. 'En güçlü şekilde lanetliyoruz." diyen Bakanlık açıklamasında, "Bu iğrenç eylemlere müsamaha gösterilmesi her gün Avrupa’nın bir yerinde meydana gelen ırkçı ve İslam karşıtı saldırıları kışkırtmaktadır."ifadelerine yer verdi.

Son dakika haberi: İsveç'te 21 Ocak'ta Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan Paludan, aynı provokasyonu bu kez Kopenhag'da gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanlığı alçak eyleme sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kur’an-ı Kerim’e karşı gerçekleştirilen nefret suçunun Kopenhag'da tekrar işlenmesine izin verilmesini en güçlü şekilde lanetliyoruz.

Bu iğrenç eylemlere müsamaha gösterilmesi her gün Avrupa’nın bir yerinde meydana gelen ırkçı ve İslam karşıtı saldırıları kışkırtmaktadır."

 

Dışişleri Bakanlığı'ndan Danimarka'daki Kur'an yakma eylemine sert tepki! "İzin verilmesini lanetliyoruz" ile ilgili etiketler Danimarka Dışişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.