Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'dan yoğun diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM 77. Genel Kurulu'na katılmak için geldiği New York’ta Almanya Dışişleri Bakanı Baerbock, İspanya Dışişleri AB ve İşbirliği Bakanı Bueno, Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Moratinos ve Hindistan Dışişleri Jaishankar ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu'na katılmak için geldiği ABD'nin New York kentinde temaslarına devam ediyor. Çavuşoğlu, Türkevi’nde Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile bir araya geldi.

Çavuşoğlu, Türkevi’nde Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar ile bir araya geldi.

Çavuşoğlu, daha sonra İspanya Dışişleri AB ve İşbirliği Bakanı José Manuel Albares Bueno ve Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Miguel Moratinos ile görüştü.

 

 

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'dan yoğun diplomasi trafiği ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu BM New York Birleşmiş Milletler ab
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.