Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşıyla bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Letonya'daki temasları kapsamında ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi. Görüşmede Etiyopya, Ukrayna, Suriye ve Kafkasya’daki gelişmeler ile ikili ilişkiler ele alındı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Dışişleri Bakanları toplantısına katılmak üzere geldiği Letonya'nın başkenti Riga'da temaslarını sürdürüyor.

ABD'Lİ MEVKİDAŞI İLE KRİTİK KONULARI ELE ALDI

Bakan Çavuşoğlu, bugünkü temasları kapsamında Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkevics ve Norveç Dışişleri Bakanı Huitfeldt Anniken ile bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu, daha sonra ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü. Görüşmede Etiyopya, Ukrayna, Suriye ve Kafkasya’daki gelişmeler ile ikili ilişkiler ele alındı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşıyla bir araya geldi ile ilgili etiketler NATO ABD Çavuşoğlu Riga blinken görüşme buluşma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.