Discord bitiş noktası bekleniyor! Discord çöktü mü?

Discord, milyonlarca kullanıcının iletişim kurduğu platformdur. Son dakika itibariyle Discord bitiş noktası bekleniyor hatası ile kullanıcılarını şaşkınlığıa uğratan Discord çöktü mü? Ne zaman düzelir*

Discord bitiş noktası bekleniyor ne demek sorusu, an itibariyle hata veren dünyaca ünlü iletişim platformu Discord kullanıcılarının merak ettiği sorulardan. Peki, Discord çöktü mü? ne zaman düzelir?

DİSCORD BİTİŞ NOKTASI BEKLENİYOR?

Milyonlarca kullanıcının iletişim kurduğu Discord an itibarıyla birçok problem ile gündeme geldi. Kullanıcılar "Discord bitiş noktası bekleniyor" hatası aldıklarını sosyal medyada dile getirdi. Peki, Discord çöktü mü?

DISCORD ÇÖKTÜ MÜ?

Discord sunucularında an itibarıyla bağlantı problemi yaşanıyor. Sorunun kaynağı henüz bilinmiyor. 

DISCORD ÇÖKTÜ MÜ?

Discord kullanıcıları, bugün uygulamaya giriş yapamadı. Karşılarına 404 hatası çıktı. Konu hakkında resmi bir açıklama henüz bulunmuyor. Sorunun bağlantı kaynaklı olduğu iddia ediliyor. Sorun 17:00 itibarıyla çözülürken 17:30 sırasında yine hata verdi.

Discord bitiş noktası bekleniyor! Discord çöktü mü?

DISCORD SERVER STATUS NE DEMEK?

Discord server status hatası veriyor. Türkçe karşılığı sunucu durumu nemektir.

Discord bitiş noktası bekleniyor! Discord çöktü mü? ile ilgili etiketler WhatsApp discord çöktü mü discord bitiş noktası bekleniyor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.