Dirk Kuyt: Erik ten Hag, Manchester United için harika bir seçim olur

Manchester United'ın bu yaz uzun kontratı hangi teknik direktörle yapacağı merak ediliyor. Fenerbahçe ve Hollanda Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Dirk Kuyt, Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın Premier League devi için harika bir karar olacağını savundu. Adaylar arasında Pochettino, Luis Enrique ve Julen Lopetegui isimleri öne çıkıyor.

Fenerbahçe ve Hollanda Milli Takımı'nın eski yıldızlarından Dirk Kuyt, Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın Premier League devi Manchester United için harika bir karar olacağını savundu.

Sezon ortasında Norveçli Ole Gunnar Solskjaer'le yollarını ayıran ve takımın başına Ralf Ragnick'i getiren United, Alman çalıştırıcıyla sezon sonuna kadar anlaşmıştı. Manchester United'ın bu yaz uzun kontratı hangi teknik direktörle yapacağı merak ediliyor.

Adaylar arasında Pochettino, Luis Enrique ve Julen Lopetegui isimleri öne çıksa da Hollanda basını Erik ten Hag isminin de güncelliğini koruduğunu iddia etti.

104 kez Hollanda Milli Takımı forması giyen, 200 kez de Premier League maçına çıkan Dirk Kuyt, 52 yaşındaki vatandaşının United için harika bir seçim olacağını savundu.

USTALIK DÖNEMİNDE UNITED'A YAKIŞIR

Goal'e konuşan Kuyt, şunları söyledi:

"Ten Hag harika, deneyimli bir koç. Bayern Münih'in ikinci takımıyla, sonra Utrecht'te ve şimdi de Ajax'ta çıraklık dönemini geçti. Bazı insanların onun İngilizce seviyesinden ve kamera önündeki performansından şüphe ettiğini biliyorum, ancak onun bir menajer olarak her hafta geliştiğini görüyorsunuz ve bence Avrupa'nın en üst seviyesinde harika işler yapabilir. Taktikleri, futbol hakkında düşünme şekli çok ilgi çekici, böyle bir fırsat yakalarsa harika olurdu."

TOTTENHAM'LA BAŞARISIZ İŞ GÖRÜŞMESİ

Ajax'a Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynatan ve Eredivisie'de şampiyonluklara ambargo koyan Erik ten Hage, bu sezon başında Tottenham Hotspur'la masaya oturmuş ancak işi alamamıştı.

Ajax'la sözleşmesini uzatan başarılı çalıştırıcı Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech ve Donny van de Beek gibi isimleri yetiştirmişti.

Dirk Kuyt: Erik ten Hag, Manchester United için harika bir seçim olur

Dirk Kuyt: Erik ten Hag, Manchester United için harika bir seçim olur ile ilgili etiketler Ajax Manchester United Erik ten Hag Dirk Kuyt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.