Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından yeni proje!

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, yeni proje müjdesini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bozdağ, 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmini "Yeni filmimiz... Sefer bizden zafer Allah'tan!" notuyla paylaştı.

Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve yeni sezonda Diriliş Osman ile aynı başarıyı sürdürmeyi hedefleyen yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ, Twitter ve Instagram hesabından sinema filminin senaryo kitapçığının fotoğrafını paylaştı.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından yeni proje!

TÜRKLER GELİYOR!

Mehmet Bozdağ'ın paylaşımına göre 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı' filmini Kamil Aydın yönetecek. Projenin tasarımını üstlenen Bozdağ'ın senaryosunu Atilla Engin'le birlikte kaleme aldığı yapımın çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Bozdağ filmi, "Yeni filmimiz.. Sefer bizden zafer Allah’tan!" notuyla duyururken, filmde hangi dönemin işleneceği ve konusunun ne olduğu konusunda herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından yeni proje! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.