Diriliş Ertuğrul'un Süleyman Şah'ı Serdar Gökhan karşısında kameraları görünce sinirlendi

Diriliş Ertuğrul, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde de rol alan usta oyuncu Serdar Gökhan eşiyle birlikte gittiği alışveriş merkezinde kameraları karşısında görünce adeta çileden çıktı. Eşi Şükran Gökhan'ı "Muhabirlerin yanına gitme" diyerek azarlayan ünlü oyuncunun sinirli tavırları ile herkesi şaşırttı. Serdar Gökhan'ın eşi bu durum için muhabirlerden özür dileyerek duruma açıklık getirdi.

Kariyer hayatı boyunca pek çok yapımda rol alan ve Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Süleyman Şah karakteriyle adından söz ettiren 76 yaşındaki usta oyuncu Serdar Gökhan ve eşi Şükran Gökhan, Akmerkez'de görüntülendi.

Ünlü oyuncunun kameraları karşısında görünce verdiği tepkiler herkesi şoke etti. Basın mensuplarının yanından geçerken bir anda duran Gökhan, eşine "Oradan geçme, onların yanından geçme" diye bağırdı.

Diriliş Ertuğrul'un Süleyman Şah'ı Serdar Gökhan karşısında kameraları görünce sinirlendi

Sonrasında basın mensuplarının "Bize neden tepki gösterdiniz, neden böyle bir şey dediniz Serdar Bey?" şeklinde soru yöneltmesi üzerine Şükran Gökhan "Hayatınız yalan, sizinle konuşmak istemiyorum. Gidin buradan!" diyerek gergin tavırlar sergiledi.

EŞİ SERDAR GÖKHAN YERİNE ÖZÜR DİLEDİ


Gergin tavırların nedenini anlamayan basın mensupları ünlü oyuncunun eşine bunun nedenini sordu. Serdar Gökhan'ın eşi bu durumun sebebi için "Geçmiş haberlerden dolayı size sinirli, ne olur kusura bakmayın. Bugünlük böyle oldu, özür dilerim lütfen" dedi.

SERDAR GÖKHAN'IN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Gerçek adı Nusret Ersöz olan oyuncu Serdar Gökhan'ın ilk başrol oynadığı film Kadırgalı Ali'dir. Gökhan, kariyeri boyunca film ve televizyon dizisinde rol almıştır. İşte Serdar Gökhan'ın rol aldığı yapımlardan bazıları...

2014 - Diriliş:Ertuğrul
2014 - Kurt Seyit ve Şura
2012 - Babalar ve Evlatla
2011 - Fatmagül'ün Suçu ne?
2008 - Kırmızı Işık
2008 - Elif
2007 - Demir Leblebi
2006 - Sev Kardeşim
2006 - Pertev Bey'in Üç Kızı
2003 - Yeşilçam Denizi
2002 - Karaoğlan
2001 - Akşam Güneşi
1994 - Kanayan Yara Bosna
1992 - Yedikuleli Mihriban
1991 - Ahmet Hamdi Bey Ailesi
1989 - Av
1989 - Kanun Savaşçıları
1987 - Yeniden Doğmak
1986- Namusun Bedeli
1982 - Altın Kafes
1975 - Kader Yolcuları
1973 - Kurt Yemini
1972 - Dudaktan Dudağa Ölüm
1971 - Kadırgalı Ali

 

Diriliş Ertuğrul'un Süleyman Şah'ı Serdar Gökhan karşısında kameraları görünce sinirlendi ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul serdar gokhan süleyman şah Şükran Gökhan Akmerkez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.