Diriliş Ertuğrul'un ekran macerası sonlanıyor!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul ekran macerasını sonlandırıyor. 3 sezondur ekranlarda fırtınalar estiren dizi 29 Mayıs Çarşamba günü final yapacak.

TRT 1 ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden ve en çok izlenen dizilerin başında gelen Diriliş Ertuğrul'un final tarihi netleşti. Çarşamba akşamları reytingleri alt üst eden dizi bu sezon bitiyor.

OSMAN GAZİ 13 KASIM'DA İLK BÖLÜMLE EKRANA GELECEK

Osman Gazi adıyla TRT 1 ekranlarında yeniden başlayacak olan dizinin final tarihi 29 Mayıs Çarşamba olarak açıklandı. Osman Gazi dizisi ise yeni sezonda 13 Kasım'da ilk bölümü ile ekrana gelecek.

İDDİALAR AYLAR ÖNCE KONUŞULMAYA BAŞLAMIŞTI

Daha sezon başında dizi başlamadan önce kadroya Burak Özçivit'in geleceği, Engin Altan Düzyatan'ın ise dizinin kadrosundan çıkarılacağı günlerce konuşulmuştu. Hatta Burak Özçivit'in o dönem sakallarını uzatması diziye hazırlık olarak yorumlanmıştı.

Diriliş Ertuğrul'un ekran macerası sonlanıyor! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.