Diriliş Ertuğrul'dan nefes kesen sezon finali!

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un 121. bölüm (sezon finali) fragmanı yayınlandı. Fragmanda, son bölümde Noyan'ın elinde kurtulan Ertuğrul Bey, Almila'nın Noyan'ın bacısı olduğunu öğrenmesi dikkat çekiyor.

Diriliş Ertuğrul 121. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümle ile sezon finali yapacak olan Diriliş Ertuğrul'un son bölümde Ögeday'ın ani ölümü sonrasında Noyan tarafından yakalanan Ertuğrul Bey, alplerinin yetişmesi ile kurtulur. Fakat Ertuğrul Bey, Almila'nın Noyan'ın kız kardeşi olduğunu ve çocuklarının hayatının tehlikede olduğunu öğrenmişti.

OSMANLI DEVLETİ MÜJDESİ VERİLİYOR!

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey, Osmanlı Devleti müjdesini veriyor. İbn-i Arabi'nin "İmdi büyük fetihlere atılacak adımların eşiğindesiniz" sözleri dikkat çekiyor.

İşte Diriliş Ertuğrul sezon finali fragmanı...

 DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul ve Noyan, vazife için birlikte yola çıkmak zorunda kalmışlardı. Bu yolculukta onlara tuzak kuran Romanos’un cezası, Ertuğrul tarafından kesilmişti. Vuruşmada yara alan Bamsı ise, bir müddet sonra iyileşmiş ve yola Ertuğrul Bey’le devam etmişti. Sugay Hatun kaçırılmış ancak bir müddet sonra Günalp onu kurtarmayı başarmıştı. Almıla da bu meselede yardımcı olmuş ve bu sayede güven kazanmıştı. Ertuğrul, Moğol Han’ı Ögeday’ın karşısına çıkmış ve Ögeday’ın ona tabi olma isteğini kabul etmişti. Bunu hiç beklemeyen Noyan, oldukça şaşırmıştı.

Ögeday Han, kendisine tabi olan Ertuğrul Bey’e nasıl bir teklif yapacak? Ertuğrul, Ögeday’a tabi olduktan sonra nasıl bir yol izleyecek? Tüm bunlar yaşanırken nasıl bir haber gelecek?

Diriliş Ertuğrul'dan nefes kesen sezon finali! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul sezon finali 121. bölüm izle fragman neler olacak osmanlı devleti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.