Diriliş Ertuğrul dizisinin Korkut Bey'i oyuncu Hüseyin Özay hayatını kaybetti

Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Korkut Bey karakteri ile şöhreti yakalayan usta oyuncu Hüseyin Özay, 62 yaşında hayatını kaybetti. Sen Anlat Karadeniz, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kurtlar Vadisi Pusu ve Ezel gibi önemli projelerde de yer alan efsane oyuncu Hüseyin Özay'ın vefatını senarist, yapımcı ve yönetmen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde yer alan usta oyuncu Hüseyin Özay, 62 yaşında hayata veda etti. Diriliş Ertuğrul'daki karakterinin yanı sıra Sen Anlat Karadeniz, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kurtlar Vadisi Pusu, Dağ, Topal Hoca, Suç Dosyası ve Ezel gibi projelerde de yer alan oyuncu 4 Ağustos Çarşamba günü öğle namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacak.

Hüseyin Özay

Mehmet Bozdağ, 62 yaşındaki oyuncu Hüseyin Özay'ın hayatını kaybettiğini şu sözlerle açıkladı:

"Diriliş Ertuğrul dizimizin değerli oyuncusu ve kıymetli tiyatro sanatçısı Hüseyin Özay'ın vefatını derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına sabır diliyorum."

Hüseyin Özay


HÜSEYİN ÖZAY KİMDİR?

Hüseyin Özay, 1 Ocak 1959 yılında Samsun Vezirköprü'de dünyaya geldi. Samsun Belediyesi konservatuarına yazılarak tiyatro eğitim almaya başladı. 1986'da TRT'nin seslendirme sınavına başvurdu ve beş bin kişinin başvurduğu bu sınavda seçilen 69 kişi arasında yer aldı. Seslendirme sanatçısı olarak görev yaparken 1980 yılında tiyatro ile sahnelere adım attı ve ardından birçok tiyatro, dizi ve filmde rol aldı.

Hüseyin Özay

Diriliş Ertuğrul dizisinin Korkut Bey'i oyuncu Hüseyin Özay hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Hüseyin Özay Mehmet Bozdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.