Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanı izle! Ertuğrul zafere yürüyor!

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanı izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul, bu akşam 148. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 15 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Ertuğrul, artık yeni bir devletin kurulması için adımların atılmasına karar veriyor. Arıkbuka'nın ele geçirilmesi en büyük hedef oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanı izle! Ertuğrul zafere yürüyor!

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanı izle! Yayınlanan her bölümüyle izlenme rekorları kırmayı başaran Diriliş Ertuğrul, 148. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 15 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Ertuğrul, artık yeni bir devletin kurulması için adımların atılmasına karar veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Arıkbuka'nın ele geçirilmesi en büyük hedef oluyor.TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul, final yapmaya hazırlanıyor.  İşte Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanı izle! Ertuğrul zafere yürüyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanı izle! Ertuğrul zafere yürüyor!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı henüz TRT1 tarafından yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki sayfa linkinden izleyebilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Arıkbuka zehri ile Gündoğu ve Alpleri püskürtüyor. Öksüre öksüre mağaradan çıkan Alplerin ve Gündoğdu’nun hali haraptır. Gündoğdu çıkar çıkmaz Bamsı ve Gündüz’e onlara tuzak kurulduğunu söylüyor. Tam da o sırada etrafları sarılıyor. Ancak başarıya ulaşamıyorlar. Sırma obada İlbilge’nin hükmünün geçersizliğini ilan etmeye hazırlanırken. İlbilge obaya ağabeyi Beybolat’ın cansız bedeni ile geliyor.

Sırma dört gözle beklediği ağabeyini görünce büyük şaşkınlık yaşıyor. İlbilge bu hadisenin herkese ibret olmasını söylüyor. Düşmanları ile birlik olup hevesleri uğrunda koşanların ağabeyi bile olsa sonunun böyle olacağını söylüyor. Ağabeyinden hain diye söz eden İlbilge, ‘her kim bu obada törenin dışına çıkarsa şunu iyi bilsin ki kara pusatım soluklarını kesecek’ diyor. Bu sırada Ertuğrul da Kayı obasına giriş yapıyor. Büyük sevinçle karşılanan Ertuğrul’un yanında ağabeyi Gündoğdu da var. Ertuğrul Albastı’nın Beybolat olduğunu ve şehitlerinin kanının yerde kalmadığını söylüyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

ERTUĞRUL ZAFERİNE YÜRÜYOR

Ertuğrul büyük cenk için pusatları kalkdırmaya hazırlanıyor. Bu sırada Sırma, İlbilge’ye karşı hamlelerini bir bir indiriyor. Aynı zamanda Arıkbuka ile işbirliği yaparak ağabeyinin intikamının alınmasını istiyor. Arıkbuka Ertuğrul’un hazırlık içinde olduğunun farkında. Ve bir kez daha karşı karşıya geliyorlar. Ertuğrul bu sefer daha güçlü.

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanı izle! Ertuğrul zafere yürüyor! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.