Diriliş Ertuğrul 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul 119. bölüm izleme linki haberimizde. TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 119. bölümü ile ekranlara geldi. Ertuğrul Bey Noyan'ın planlarını nasıl bozacak. Savaş çıkması an meselesi. Diriliş Ertuğrul 119. bölüm izleyenler, 120. bölüm fragmanı izlemek için ramalara başladılar. İşte tüm detaylar...

Diriliş Ertuğrul 119. bölüm izleme linki haberimizde. Diriliş Ertuğrul 120. bölüm fragmanı yayınlandı mıYeni bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde. TRT'nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 119. bölümü iel ekranlara geldi. Son bölümde savaş sahneleri yine izleyenlerin nefeslerini kesti. Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmesinin ardından beklenen buluşma gerçekleşti. Peki Diriliş Ertuğrul 120. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde. Ayrıca Diriliş Ertuğrul 119. bölüm izleme linki haberimizde. İşte detaylar...

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 120. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 23 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan 119. bölümü ile izleyicilerin nefesleri kesti. Son bölümü izleyenler yeni bölüm fragmanı arayışa başladı. Ama henzü fragman yayınlanmadı? 120. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizden izleyebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 119. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmişti. Noyan ise Kayı Obası’na gelip Ertuğrul’un karşısına çıkmıştı. Sonrasında birlikte Ögeday Han’a gitmek için yola çıkmışlardı. Komutan Romanos, sulh görüşmesi için Kayı Obası’na gelmişti. Ancak amacının sulh olmadığı sonradan anlaşılmıştı ve vuruşma yaşanmıştı. Bu vuruşmada Bamsı yara almıştı. Günalp ise Almıla’dan şüphelenmişti. Almıla bu yüzden Günalp’ı öldürmeye karar vermişti. Sugay ise evladının mezarını ziyaret etmeye giderken saldırıya uğramış ve zapt edilmişti.

Noyan ile birlikte çıktıkları yolculukta, Ertuğrul ve alplarını neler bekliyor? Vuruşma esnasında kötü bir şekilde yaralanan Bamsı’nın ahvali ne olacak? Romanos’un cezası kesilecek mi? Sugay Hatun’un akıbeti ne olacak? Almıla, amaçları doğrultusunda nasıl bir hamlede bulunacak? Ertuğrul Bey’in yokluğunda Kayı Obası’nda ahval ne olacak?

Diriliş Ertuğrul 120. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 3

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 118.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Ertuğrul, ormanlık alanda evladını yeni kaybetmiş olan Sugay Hatun’a rastlamış ve onu Kayı Obası’na gelip Osman’ın süt anası olmaya ikna etmişti. Noyan, ilk hamlesini yapmış ve önce Ahmet’in sonra da Almıla ile birlikte Tekfur Kritos’un canını almıştı. Almıla ise tekfurun kellesini Ertuğrul’a getirmiş ve onun güvenini kazanmıştı. Bu sırada alplar da Ahmet’in cenazesini getirmiş ve herkes büyük bir şok yaşamıştı

Halime’nin vefatının ardından aç kalan Osman, sıhhatine kavuşabilecek mi? Sultan Gıyaseddin, Ertuğrul’u Ögeday’a ne amaçla elçi olarak gönderecek? Ertuğrul’u bekleyen bu çetin vazifenin sonu nereye varacak? Almıla, amacı doğrultusunda neler yapacak? Tekfur Kritos’un ardından Kayı Obası’nın başına kim musallat olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 119. BÖLÜM 2. FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 117. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuştu. Bunun yanında eski düşman Noyan çıkagelmiş ve Ertuğrul’a karşı Tekfur Kritos ile iş birliği yapmak üzere buluşmuştu. Tekfur Kritos ise Marya’nın kendisine ihanet ettiğini öğrenmiş ve onun cezasını kesmişti…

Halime’nin ölümüyle aç kalan Osman’a bir süt anası bulunabilecek mi? Noyan’ın Ertuğrul’a karşı ilk hamlesi ne olacak? Noyan, Almıla üzerinden nasıl bir oyun kuracak? Tekfur Kritos, Halime’nin ölümüyle güçsüz düştüğünü sandığı Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacak? Halime’nin ölümüyle sarsılan Kayı Obası’nda ahvâl ne olacak?

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 116. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Her bölümüyle heyecan yaratan; adrenalini ve gizemi dinmeyen dizi Diriliş Ertuğrul bir haftalık bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Dövüş sahnelerinin artışı ve olayların yoğunlaşması sebebiyle diziye bir hafta ara verilmişti ki, dizinin fanlarının ısrarları sonucu yeni bölümün fragmanı çok bekletilmeden yayınlandı. Diriliş Ertuğrul’un 116. Bölüm fragmanında; Ares çok büyük bir istihbarat ile geliyor. Ertuğrul Bey, Günalp Bey ve Alplerin toplandığı bir otağa gelen Ares ; büyük bir tehlikeye karşı onları uyarıyor. Ares ; Moğol İmparatorluğunun yeni bir ordu kurduğunu ve başına Noyan adında bir komutanı getirdiğini söylüyor. Bu duyduklarına Ertuğrul Bey çok şaşırıyor.

Diğer yandan ; Bamsı ‘’ o iblis ölmüştü, biçilmedik yeri kalmamıştı’’ diyor. Bunun üzerine Ares ‘’ bu Noyan’ı tanır mısınız’’ deyince; Ertuğrul Bey ‘’ bana olan kini ve nefreti öyle büyüktür ki, değil devletin Batı ucuna cihanın diğer ucuna gitsem bana ulaşmak için elinden geleni yapacaktır’’ diyor. Noyan’ın geri dönüşünün şokunu herkesin üzerinde iken; Ertuğrul Bey kendisi ve obası için endişeler içindedir. Şimdi büyük bir kin ve intikam hırsı ile geri dönen Noyan’ın ilk hamlesi ne olacak ? Ertuğrul Bey kendisini ve obasını korumak için ne gibi önemler alacak ? Yoksa yeni bir savaşın doğuşunun çanları mı çalıyor ?


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Diriliş Ertuğrul’un geçen hafta ekranlara gelen son bölümünde; ilk başta yanlış kişiye güvenerek hata yapan Mahperi Hatun ve Gıyaseddin; Köpek’in emrinden ayrılmıştı. Ortada kalan ana- oğla yeniden yuva açan yine Ertuğrul Bey oldu. Kayı Obasına yeniden gelen Mahperi Hatun ve Gıyaseddin burada güvende olacaklarının sözünü aldılar. Ertuğrul Bey ise Köpek’in adamlarının ele geçirdiği Kamyeri’yi tekrardan aldı. Ertuğrul Bey’in diğer planı ile Köpek’e iyice yaklaşıldı. Kamyeri’yi alan Ertuğrul Bey’in haberi Köpek’ ulaşınca hırsından deliye dönmüştü. Bu yüzden ikili bir araya gelip son hesaplaşmayı yaşadılar. Bu hesaplaşmanın kaybedeni bu kez Emir Sadettin Köpek oldu.

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un geçen haftaki 116. bölümünde, Ertuğrul ve beraberindekiler, Köpek’in öldürmüş ve devleti büyük bir musibetten kurtarmıştı. Obaya zaferle dönmüşler, büyük bir memnuniyetle ve sultanın teveccühüyle karşılanmışlardı. Bunun üzerine Ertuğrul’un hakkı olan uç beyliği Sultan Gıyaseddin tarafından geri verilmişti. Ertuğrul bu süreçte yeni nizamı oluşturmaya çalışacaktır. Fakat beklenmeyen bir düşman baş gösterecektir.

Diğer yandan Moğolların Anadolu’yu istila etmek üzere yola çıktığı bilgisi Ertuğrul’a gelir. Moğollar Anadolu’ya öncü birlik göndermiş, bu birliğin başına da büyük bir komutanı görevlendirmişlerdir. Obada her şey yolunda giderken, oba beklenmeyen bir hadiseyle sarsılacaktır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan DÜZYATAN:ERTUĞRUL BEY
Süleyman Şah’In İkinci Evladı Olan Ertuğrul, Kahramanlara Has Olan Kişilik Kumaşını Çocuk Yaşlarından İtibaren Kuşanan Bir Yiğittir. Fedakârlık, Cesaret, Diğergamlık, Zekâ, Kavga Yeteneği, Stratejik Düşünebilme Kabiliyeti, Merhamet Ve Duygusallık, Onun En Belirgin Vasıfları Olmuştur. O Hayalleri Ve İdealleri Uğruna Hiçbir Kavgadan Kaçınmayan, Hiçbir Zalime Boyun Eğmeyen, Mazluma Kılıç Vurmayan, Adaleti Tesis İçin Ölümü Göze Alabilen Bir Yiğittir…

Esra BİLGİÇ: HALİME HATUN
Kaçak bir Türkmen şehzadesinin dünya güzeli kızıdır. Selçuklu sarayında yetişmiştir. Fedakar, anlayışlı ve vakur bir kız olan Halime, sabrı ve zekasıyla birçok problemin üstesinden gelir. Liyakatlı ve çalışkan olması en belirgin özellikleri arasındadır. Yardımsever ve paylaşımcı yapısı ona her ortamda dost ve düşmanlar kazandırır.

Hülya DARCAN: HAYME ANA
Boy Veren Ve Kayı’Yı Bir Arada Tutan Mayadır Hayme Ana. Hayme, Oğlu Ertuğrul’Un Yolculuğunda, Ona Dualarıyla Eşlik Eden Eli Öpülesi Kadındır. Ertuğrul’A Canı Gönülden İnanan Hayme Ana, Tehlike Anlarında Önemli Kararların Verilmesinde Etkin Rol Oynayacaktır. İdareci Yönü Sayesinde Meydana Gelen Her Türlü Ayrışmayı Engelleyebilir. Sabırlı Ve Kanaatkâr Yapısıyla Türk Kadınının Yaşayan Örneğidir. Obanın Selameti Ve Evlatlarının İyiliği İçin Eline Kılıç Almaktan Da Çekinmeyen Hayme Ana, Beylerin Yokluğunda Obayı Yönetebilecek Kadar Siyasi Ve İdari Bir Zekâya Sahiptir.

Cengiz COŞKUN: TURGUT ALP
Ertuğrul Bey’İn En İyi Dövüşen Alplarından Biridir. Zeki, Sabırlı Ve Ketum Bir Yapıya Sahiptir. Güçlü Ve Mücadeleci Yapısı Ona Dövüşlerde Avantaj Sağlar. Dövüşler De Balta Kullanması, Onu Diğer Alplardan Ayıran Bir Özellik Olduğu Kadar, Düşmanları İçin De Bir Korku Kaynağıdır. Turgut Alp, Namı Diyara Yayılmış, Sadakati Ve Yetenekleriyle İnsanların Takdirini Kazanmış Değerli Bir Savaşçıdır.

Nurettin SÖNMEZ: BAMSI BEYREK
Kayı Gençleri İçerisinde İyi Derece Kılıç Kullanan Bir Yiğittir. İri Cüssesi Ve Cesareti Onu Zorlu Dövüşlerde Ön Plana Çıkarır. Onun Bu Korkutucu Görüntüsü Altında İse İyi Bir Kalbi Vardır. Bamsı Beyrek, Ertuğrul Bey’E Koşulsuz Bir Sadakatle Bağlıdır. Kayı Obasının Ve Ertuğrul Bey’İn Vazgeçilmez Alpları Arasında Olan Bamsı, Çift Kılıçla Savaşabilen Korkusuz Bir Alptır. Fakat En Gergin Durumlarda Dahi Saflığı İle Sempati Kazanabilir…

Ayberk Pekcan: ARTUK BEY
Kayı obasındaki en ahlaklı ve faziletli beyidir. Tıp alanındaki ustalığı ve eğitimi onu akıl danışılan saygın biri yapar. Artuk her zaman sadık ve cesur biri olmuştur.

ÖGEDAY HAN KİMDİR?

Ögeday Han 7 Kasım 1186 ile 11 Aralık 1241 tarihleri arasında yaşamıştır. Cengiz Han'ın oğullarından biri ve mirasçısıdır. Cengiz Han'dan sonra Moğol İmparatoru olmuş ve babasının yarım bıraktığı fetihleri ve devlet düzenlemesini tamamlamıştır.

DİRLİŞ ERTUĞRUL KONUSU

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?

Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı. Bu güçlerini ise başarısızlığa tahammülü olmayan ve obayı demir yumrukla yöneten Candar Bey’den alıyorlardı. İktidarını yıllarca koruyan Candar Bey, en büyük imtihanını evlatlarıyla verecekti. Candar Bey’in büyük oğlu Ural’ın ihtirası obanın kaderini belirleyecekti. Çavdaroğlu ve Kayı Obası arasında yaşanacak gerilimi Candar Bey’in hamleleri durdurabilecek miydi? Ertuğrul Bey, Çavdaroğlu Obasından hiç beklemediği teklifler ve tehditler alacaktı. Peki, Kayılar ve Çavdaroğulları’nın yolu nerede ve nasıl kesişecekti? Ertuğrul’un vereceği her karar hem obanın kadınları hem de beyleri için yeni sonuçlara gebeydi.

Ertuğrul artık obanın beyi olmuştu. Obada yeni sorunlar baş göstermişti. Göç yolunda yorgun düşen Kayılar ülküleri ve nefisleri arasında sıkışıp kalmıştı. Onlar için bu imtihan hiç kolay olmayacaktı. Dışarıda düşmanlarıyla mücadele veren Ertuğrul Bey’i içerde ise yeni sorunlar bekliyordu. Göç yolunda sevdiklerinden ayrı düşen ve kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kayılar birliklerini koruyabilecekler miydi?

İhanet, ihtiras ve akıl oyunlarıyla yüz yüze gelen Ertuğrul için tek hedef vardı. Bir milletin dirilişine vesile olmak…

Yayin Tarihi: Her Çarşamba - 20.00

 

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.